info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h24-07-2018

L'AEMMT fa entrega d’un xec solidàri a UNIDOS POR ELLOSCategoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El xec bancari, de 1.200 euros, correspon a part de l'import de les inscripcions de la darrera cursa de Festa Major de Terrassa 2018.

Un dels eixos fonamentals de l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) és la solidaritat. La majoria de curses organitzades per l'entitat terrassenca són en benefici d'una entitat o associació que treballen amb una finalitat solidària. En aquesta ocasió, la recentment celebrada cursa de Festa Major de Terrassa, Gran Premi BBVA, ha tingut com a beneficiària l'Associació UNIDOS POR ELLOS.

UNIDOS POR ELLOS és una entitat formada per quatre associacions que recapten fons per a la investigació de diverses malalties minoritàries infantils. Agrupa Cors lluitadors de duchenne, el sueño de Aarón, Todos contra la histiocitosis i Asociación Síndrome Phelan-McDermid.

Aquesta aportació econòmica servirà per seguir investigant en la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen aquestes malalties, finançar teràpies i proposar millores en instal·lacions i infraestructures hospitalàries.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa#mitjaterrassa


Noticies Esportives

Es comença a perfilar el programa de les diferents activitats que identifiquen aquest esdeveniment. 


 
L'egarenc Jaume Leiva confirma el seu domini en aquesta cursa sumant  la seva tercera victòria consecutiva. En categoria infantil victòria per Ferrando i Jiménez.
 
El dia 6 de Maig hi ha la cursa 5k del Atlètic Terrassa
Ja arriba la 3a edició de la Cursa i passejada solidària

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web