info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h01-10-2012

La Mitja Terrassa comença la seva compte enrere


Obertes les inscripcions per la Mitja Marató de Terrassa i la cursa Santi Centelles que es disputarà, a Terrassa,  el 27 de gener de 2013.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El 27 de gener de 2012 és la data assenyalada per disputar-se una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa, una de les proves referents de la nostre ciutat i  del calendari del món de l'atletisme. Aquesta serà la 14èna edició de la Mitja Marató de Terrassa (21 km.) i la 8èna edició de la Cursa Popular Santi Centelles (5 km.), organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT). 

Superar l'edició anterior, és l'objectiu dels organitzadors, no només a nivell de participació, sino també pel que fa referència a dotar la prova de noves prestacions pels seus participants, i sobretot, mantenir l'aspecte solidari que sempre ha caracteritzat a l'entitat organitzadora, tal i com va apuntar el president de l'AEMMT, David Otero, en la reunió prèvia mantinguda amb els membres de l'organització.

Noves propostes i facilitats per possibilitar la participació a la cursa. Adaptant-se a l'actual situació econòmica que ens envolta, s'ha establert un preu especial per les persones en situació d'atur. Es vol intentar promoure la participació de la dona a qualsevol de les dues curses, instaurant grups d'entrenaments dirigits per grans atletes de la nostra ciutat com Carme Poses, Carme Ballesteros i Anna Cos. També es vol potenciar la practica esportiva entre els mes petits, fins i tot, crear un concurs de dibuix per escollir una mascota per la Mitja Marató de Terrassa. Augmentar la integració de col·lectius de disminuïts a la cursa popular Santi Centelles per potenciar la practica esportiva.  

Una altre novetat per la propera edició és l'acord que s'ha arribat amb l'asseguradora Catalana Occidente, amb una polissa d'accidents que garanteix una cobertura total durant la Mitja Marató a tots els seus participants, convertint-se, fins el moment, en l'única Mitja que oferix aquest tipus de cobertura als seus participants. 

Per la 14ena edició de la Mitja Marató de Terrassa, es mantenen els preus d'inscripció: 

Fins el 31 de desembre: 

                                        16 € la Mitja Marató de Terrassa
                                          8 € la Cursa Santi Centelles 

Durant el mes de gener:

                                        18 € la Mitja Marató de Terrassa
                                       10 € la Cursa Santi Centelles 

Les inscripcions es poden fer a través de la nova web de l'Entitat: www.mitjaterrassa.org 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA 

En las fotos que us adjuntem, dos moments de la reunió d'organització, en la primera apareix el Sr. David Otero, president de l'Associació Esportiva Mitja Terrassa, i el Sr. Alfredo Vega (segona foto) Regidors d'esports de l'Ajuntament de Terrassa.


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web