info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h16-10-2012

Última prova del circuit de curses Activa't, els 100 K. en pista


"XXV 100 km. Internacionals de Catalunya"
"XXIII 100 km. Ciutat de Terrassa"

Dissabte 20 d'octubre de 2012, pistes municipals de Can Jofresa, es disputa l'última prova puntuable de la vuitena edició del Circuit de Curses  Activa't, organitzat per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa juntament amb Mutua de Terrassa i la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Les pistes Municipals d'atletisme de Can Jofresa acolliran dissabte 20 d'octubre la desena i última prova puntuable pel Circuit de Curses ACTIVA'T, els 100 km. en pista de Terrassa, XXV 100 km. internacionals de Catalunya i XXIII 100 km. Ciutat de Terrassa. 

El programa i horari previst per les diferents curses que es disputaran és el següent:

- A les 7 hores es donara la sortida de la cursa dels 100 km. en pista. El temps màxim per a finalitzar aquesta prova serà de 15 hores. 

- A les 10 hores començarà la prova dels 50 km. amb un temps limit per disputar de 8 hores. 

- La Cursa infantil, d'1'5 km., puntuable pel Circuit Activa't s'iniciarà a les 16 hores. 

- A les 16'30 hores, tindrà lloc la disputa de la cursa femenina de 5 km., amb títol de Campionat de Terrassa i puntuable pel Circuit de Curses Activa't. 

- Tancarà la jornada atlètica la Cursa en categoria masculina de 10 km., amb títol de Campionat de Terrassa i puntuable pel Circuit de Curses Activa't. 

Les inscripcions es tancant el dimecres 17 d'octubre de 2012, a les 19 hores, i es poden realitzar a través d'Internet  a través de la següent  web: www.mitjaterrassa.org  

Els drets d'inscripció són de 20 € per la cursa dels 100 km., 15 € pels 50 km., i de 3 € per la resta de curses. La cursa infantil es gratuïta. El pagament es farà al formalitzar la inscripció per internet. 

Tenint en compte que es tracta d'una prova en pista, es tancarà la inscripció quan s'arribi al nombre màxim de 70 atletes (curses de 50 i 100 km.). 

Per les curses de 5 km. i 10 km. s'acollirà per serie. En la cursa masculina de 10 km es farà una primera serie amb 25 corredors, que son els primers classificats en el Circuit de Curses Activa't. A continuació la següent/s series amb un màxim de 25-30 corredors per serie.

Els 100 km. en pista de Terrassa, és la desena i última prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't 2012 que es va iniciar el 29 de gener d'aquest any amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles.  Un total de 10 proves, de les quals els corredors, que participant en aquest circuit de curses, han d'haver participat minin  en sis curses de les disputades per la classificació final. 

Els guanyadors del Circuit Activa't 2012 es definiran en aquesta darrera cursa, especialment en categoria masculina on la classificació està molt igualada. En aquests moments lidera la classificació general masculina Rubén Cid, seguit molt a prop de Jordi Bellart. 

CLASSIFICACIÓ GENERAL ADULTS CATEGORIA MASCULINA:

1.- Rubén Cid                              898,17
2.- Jordi Bellart                            894,74
3.- Rafel Prim                              870,11
4.- Marc Graells                           868,04
5.- Antonio Jimenez                     864,59 

CLASSIFICACIÓ GENERAL ADULTS CATEGORIA FEMENINA

1.- Carme Ballesteros                    990,16
2.- Dolores Rodríguez                    886,32
3.- Beatriz Garcia                          812,25
4.- Alícia López                             809,27
5.- Puri Molina                              688,73 

CLASSIFICACIÓ GENERAL INFANTILS CATEGORIA MASCULINA:

1.- David Bosch                            680,65
2.- Roger Garreta                         586,89
3.- Arnau López                            536.09
4.- David Galera                           514,35
5.- Joan Mateu                             431,70 

CLASSIFICACIÓ GENERAL INFANTILS CATEGORIA FEMENINA: 

1.- Irina Belmonte                        731,52
2.- Beatriz Bosch                          666,41
3.- Aroa Cid                                 481,34
4.- Montserrat Navero                  394,27
5.- Gemma Díaz                          388,92 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web