info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h21-10-2012

Mitja Marató Ciutat de Terrassa 2013


La catorzena edició de la Mitja Marató Terrassa  i vuitena cursa Santi Centelles es disputaran el diumenge 27 de gener de 2013. Les principals novetats és centren en el seu punt més solidari.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Comença la compta enrere per la disputa de la prestigiosa prova d'atletisme, la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, que es celebrarà el diumenge 27 de gener de 2013. La propera edició manté el mateix recorregut de l'edició anterior, on el traçat manté, de forma important, el seu pas pels barris de la ciutat. 

La Mitja Terrassa s'ha caracteritzat sempre pel seu caràcter solidari que manté aquesta propera edició, de forma més pronunciada, amb motiu de l'actual situació econòmica per la que estem travessant. Per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, organitzadors de la cursa, l'aspecte social és molt important. Una de les novetats més importants des d'aquest punt de vista és la d'oferir avantatges a les persones aturades, que pagaran només el 50% del preu de les inscripcions. 

Els dos dies previs a la disputa de la Mitja Marató, els corredors que recollint els seus dorsals a l'Hotel Don Cándido podran col·laborar en una campanya de recollida d'aliments que es desenvoluparà en col·laboració amb Creu Roja. 

Un dels objectius importants pels organitzadors, l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, és llorar la participació del major número de colectius possibles. En el cas de la cursa Santi Centelles (5km), la darrera edició ja es va donar el cas que la meitat d'inscrits van ser dones. Per intentar de mantenir o augmentar la participació femenina, s'organitzarà uns entrenaments en el Parc Vallparadis dirigit les grans atletes terrassenques Carme Ballesteros, Carme Posas i Anna Cos. Al mateix temps, també s'ha posat en marxa una iniciativa per practicar esports pels jubilats. 

La integració de col·lectius menys favorits també és una de les altres aspiracions que es busca. Persones de Prodis, Fupar, Trigenta i Alba també participarán. També es vol invoolucrar als mes petits organitzant un concurs de dibuix escolar per escollir una mascota de la Mitja Marató. 

Una altra de les novetats importats de cada edició de la Mitja Marató de Terrassa, sens dubte, és el seu cartell, obra del fotògraf terrassenc Jordi Canyameres. Per la catorzena edició, el disseny és més sobri que la darrera edició, vincula més la Mitja Marató amb la ciutat de Terrassa. El seu objectiu ha captat un grup d'atletes corrent per davant de l'emblemàtica Masia Freixa. Gràcies a una fotocomposició, pot veure's també l'esquerra un altre del monuments més representatius de la ciutat, l'escultura de la Dona Treballadora, que dona importància a la participació de la dona a la cursa. 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

 

 

 

 

 

 

 

 

Nota: adjuntem fotos (peu de foto Jordi Canyameres) de la presentació oficial de la cursa

 A les fotos apareix: president de l'Associació Esportiva Mitja Marató Ciutat de Terrassa, Sr. David Otero (dreta imatges), i el Regidor d'Esportas Ajuntament de Terrassa Sr. Alfredo Vega (esquerra imatges) amb el cartell de la catorzena edició Mitja Marató Ciutat de Terrassa, obra del fotògraf terrassenc Jordi Canyameres


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web