info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h23-10-2012

Gran participació en la prova 100 Km pista Ciutat de Terrassa


Èxit de participació en la darrera i última prova de la temporada  del Circuit de Curses Activa't, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa conjuntament amb Mútua de Terrassa  amb el suport de l'ajuntament de la Ciutat,  els 100 km. en pista  de  TERRASSA “XXV 100k. internacionals de Catalunya” i “XXIII 100k. Ciutat de Terrassa”, disputada en les pistes Municipals de Can Jofresa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La jornada es va iniciar a les 7 hores amb la sortida dels 100 km en pista, edició que va comptar amb nombrosa participació de corredors de tot arreu de l'Estat Espanyol,  Cadis, València, Saragossa, Madrid, País Basc, juntament amb els esportistes catalans que va fer encara major, la pluralitat de participació. 

A pesar de la duresa de la prova es van produir  pocs abandonaments, i aquests provocat per lesions musculars. La victòria va ser per corredor aragonès Jesús Gómez López amb un temps de 08:34:58 que es va estrenar com a guanyador en 100 km.

En categoria femenina,  la cursa de 5 km va ser molt disputada, però finalment la victòria va ser per l'atleta egarenca Carme Ballesteros que d'aquesta forma es va proclamar Campiona del vuitè Circuit de Curses Activa't. La terrassenca es va imposar amb un temps de 00:18:49

En els 10 km. homes, també  puntuable pel circuit de Curses Activa't, es van complir les previsions amb la victòria de Radouane Nour. La victòria final en categoria masculina del Circuit de Curses Activa't va ser per l'atleta Rubén Cid, amb una cursa molt be planificada, va entrar en meta per davant dels altres classificats la qual cosa li va permetre mantenir el seu liderat final.

En categoria infantil femenina, la guanyadora de la cursa i del Circuit va ser Irina Belmonte, amb un temps de 00:05:51. Van completar el podi en Can Jofresa Carla Castillejo, segona classificada, amb un temps de 00:06:17 i Beatriu Bosch, tercera, amb un crono de 00:06:29. 

La classificació en categoria infantil masculina també va ser molt igualada entre els tres atletes que van omplir el pòdium. El primer corredor en creuar la línia de meta va ser Arnau López amb un temps de 00.05:16, seguit per David Bosch, a 10 segons del líder, 00:05:26 i Roger Garreta tercer classificat amb 00:05:39. El mateix ordre de la classificació de la darrera cursa disputada és el mateix que la classificació final del Circuit de Curses Activa't 2012, victòria per Arnau López. 

Classificacions : 

5km dones 

1.- Carme Ballesteros Rosa      00:18:49
2.- Marta Castillejo Gonzalez    00:19:35
3.- Dolores Rodríquez Romero  00:19:52

10km masculí 

1.- Radouane Nour                    00:33:38
2.- Javier Ojeda Castillo             00:34:26
3.- Redouan Rouz                      00:35:26

100 km 

Jesus Gómez López                  08:34:58
Javier Lozano Velasco               08:44:39
Jorge Juan Mendoza                 08:47:19 

50 km 

Jorge Manzano Cotes                04:07:22
Miguel Arenas Martin                 04:10:35
Joaquim Gallen Melendo            04:48:40 

Infantil nenes

Irina Belmonte                          00:05:51
Carla Castillejo                          00:06:17
Beatriu Bosch                           00:06:29 

Infantil nens 

Arnau López                             00:05:16
David Bosch                             00:05:26
Roger Garreta                          00:05:39

  

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web