info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h15-11-2012

Increment de participació en el Circuit de Curses Activa’t


Entre 8.000 i 10.000 atletes han participat en l’edició 2012 del Circuit de Curses Activa’t organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa juntament amb Mutua de Terrassa.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Èxit de participació en la vuitena edició del Circuit de Curses Activa’t. Un total de 10 proves han format part aquesta edició del Circuit, amb una participació mínima de 6 curses per la classificació final dels corredors. L’organització xifra entre 8 i 10 mil els esportistes que han format part de les diferents curses organitzades. La primera d’elles es va celebrar el 29 de gener amb la Mitja Marató de Terrassa i la cursa Santi Centelles i l’última, el passat 20 d’octubre, amb els 10 km en pista. 

Els organitzadors, Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i Mútua de Terrassa, van iniciar aquest Circuit de Curses Activa’t amb el principal objectiu de promocionar la pràctica de l’esport, molt important per la salut.  La participació està oberta a tothom qui vulgui fer esport. Un total de 10 curses, amb diferents característiques cadascuna d’elles,  que permet un ampli ventall de participants. 

Aquesta vuitena edició ha comptat amb les següents curses: 

1.- 29 de gener 2012: Mitja Marató Terrassa
2.- 29 de gener 2012: Santi Centelles
3.- 27 de maig 2012: Centenari CD Terrassa Hockey
4.- 02 de juny 2012: Bonaire
5.- 10 de juny 2012: Poble Nou- Zona Esportiva
6.- 30 de juny 2012: Festa Major de Terrassa
7.- 07 de juliol 2012: Ca N’Anglada
8.- 14 de juliol 2012: Sant Llorenç
9.- 01 de setembre 2012: Matadepera
10.- 20 d’octubre 2012: 10 km. En pista 

El novè Circuit de Curses Activa’t és presentarà  el 21 de novembre de 2012. 

La victòria final en la classificació general ha estat per l’atleta terrassenca Carme Ballesteros, present en 9 curses del Circuit, amb un total de 1090,16 punts; seguida de Rubén Cid, també amb  9 curses i un total de 986,67 punts; la tercera posició en la general ha estat per Jordi Bellart, 9 curses disputades,  sumant 982,82 punts. 

En categoria infantil, la victòria final en la  classificació general ha estat per la corredora Irina Belmonte, amb 8 curses disputades i un total de 831,52 punts, seguida de David Bosch, 8 curses disputades i una suma de 777,59; tercera posició per Beatriz Bosch, amb el mateix número de curses, ha sumat un total de 756, 64. 

Per categoria, en la classificació final masculina, victòria per Rubén Cid (986,67), seguit de Jordi Bellart (982,82) i Rafael Prim (955,23). En la categoria femenina, primera posició per Carme Ballesteros (1090,16), seguida de Dolores Rodriguez (981,04) i Alicia López (903,67). 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web