info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h15-11-2012

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa solidària amb Burkina Faso


Amb l’objectiu mantenir l’aspecte més solidari que caracteritza a l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, ahir es va fer entrega, en la seu de l’AEMMT , de 130 samarretes destinades al projecte internacional que manté des de l’any 2005 l’Associació Alba de Terrassa amb les dones de Burkina Faso. Aquesta donació va destinada a la Campanya de Formació i prevenció del Sida entre les dones d'aquest país africà.

Categoria: socials
Penjat per: mitjaterrassa

L’Associació Alba, nascuda l’any 1987,  es dedica a l’ajuda drogodependent mitjançant dispositius professionalitzats a la sensibilització sobre drogues i el VIH en col·lectius de risc. Des de l’any 2005 també compta amb un projecte de cooperació internacional a Burkina Faso. 

Bukina Faso és una República de l’Àfrica Occidental situada a la conca superior del riu Volta. És un dels països més pobres del mon. El seu  alt índex de creixement juntament amb una terra àrida son factors que influencien de forma rellevant en el seu índex de pobresa. L’esperança de via es de 49 anys, sent l’edat de promig de la seva població de menys de 17 anys.. El promig de fills per dona és de 6,41, una de les taxes més elevades del mon, el que està provocant un augment poblacional mai vist en la història d’aquest pobre país. És rellevant l’impacta que produeix la Sida en quant a l’amortització de la taxa de creixement de la població, tant per morts directes, com l’augment de la taxa de mortalitat infantil i altres problemes socials associats al mateix. 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, no només es tracta d’una entitat esportiva, també realitza funcions socials així com solidaries, característica que defineix a l’entitat terrassenca des de la seva creació. 

En la foto que us adjuntem, en el moment d’entrega d’aquetes samarretes, apareix el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, David Otero (esquerra de la imatge), amb la Sra. Maruja Rambla, presidenta de l’Associació Alba de Terrassa.

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web