info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h17-11-2012

La Mitja mobilitza a les dones de Terrassa


El dimarts 20 de noviembre, a les 19’30 hores s’inicien el entrenaments dirigits i destinats per les dones, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb l’objectiu d’incrementar la participació femenina en la 14ª edició de la Mitja Terrassa i Cursa Santi Centelles.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El proper 27 de gener de 2013, Terrassa acollirà una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles, que arriba a la seva catorzena edició i vuitena respectivament. Uns dels objectius per aquesta propera edició per part dels organitzadors és incrementar la participació femenina de la prova. Estadísticament, l’evolució de la Mitja Terrassa i la Cursa Santi Centelles, ha demostrat que, cada cop més, la presencia de la dona en aquestes curses ha anat creixent, motiu pel qual, una de les novetats importants que presenta la propera edició, és la de preparar prèviament a les dones per participar a qualsevol d’aquestes dues curses que es celebraran el proper 27 de gener a Terrassa. 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa ha organitzat entrenaments dirigits i destinats a la dona. El primer d’aquests s’iniciarà el dimarts 20 de novembre, a les 19’30 hores. El punt de convocatòria és l’entrada al Parc de Vallparadís per el Plà de L’Apotecari (sortida de la Mitja Marató). Grans i experimentades atletes de la nostra ciutat seran les responsables d’aquests entrenaments com son la Carme Ballesteros, Carme Posas, Anna Cos, Alicia Segura i Loli Rodríguez. 

Aquests entrenaments son oberts per totes les dones que vulguin entrenar o perfeccionar, participar d’una nova experiència esportiva, social i integradors. No importa l’edat. 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web