info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h20-04-2012

Presentació Oficial de la cursa Mulla’t per l’escleròsi Mùltiple


El Diumenge 29 d’abril es durà a terme, al Circuit de Catalunya, una nova edició de la cursa solidària “Mulla’t per l’escleròsi Múltiple”.
Categoria: General
Penjat per: otger

Organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i l’Ajuntament de Montmeló i compta amb el suport del Circuit de Catalunya, La Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport el Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple, és un acte esportiu que dóna suport a la lluita contra l’esclerosi múltiple. Es va iniciar l’any 2001 amb el concepte d’una competició popular d’atletisme que utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i col.labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple cendint l’i mport de les inscripcions que realitzen les persones participants. Any rere any, ha anat augmentant el nombre d’esportistes participants fins arribar a la xifra de més de 2.200 persones.

Ahir es va presentar oficialment la cursa “Mulla’t per l’esclerosi Múltiple 2012” amb la presencia de l’actriu Loles León; Carles Castillejo, atleta Campió d’Espanya de 5.000 metres, 10.000 metres, marató i cros; Audi Norris, esportista i ex-jugadors de bàsquet del F.C Barcelona durant 6 temporades que son els padrins d’aquesta cursa de l’any 2012, la també actriu i padrina d’aquesta edició, Bibiana Fernández, finalment no va poder assistir a l’acta. Els padrins van fer una crida a la participació dels ciutadans.
 
La presentació es va iniciar amb els parlaments de les autoritats presents, Antoni Guil Roman, alcalde de l’Ajuntament de Montmeló, Ramon Maltas, director d’operacions del Circuit de Catalunya, Sr. Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, SRa. Rosamaría Estrany, Presidenta Fundació Esclerosi Múltiple, Sr. David Otero, president Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i Sr. Santi Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona.  Programa de curses.
Presentació Oficial de la cursa Mulla’t per l’escleròsi Mùltiple

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web