info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h20-04-2012

Presentació Oficial de la cursa Mulla’t per l’escleròsi Mùltiple


El Diumenge 29 d’abril es durà a terme, al Circuit de Catalunya, una nova edició de la cursa solidària “Mulla’t per l’escleròsi Múltiple”.
Categoria: General
Penjat per: otger

Organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i l’Ajuntament de Montmeló i compta amb el suport del Circuit de Catalunya, La Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport el Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple, és un acte esportiu que dóna suport a la lluita contra l’esclerosi múltiple. Es va iniciar l’any 2001 amb el concepte d’una competició popular d’atletisme que utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i col.labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple cendint l’i mport de les inscripcions que realitzen les persones participants. Any rere any, ha anat augmentant el nombre d’esportistes participants fins arribar a la xifra de més de 2.200 persones.

Ahir es va presentar oficialment la cursa “Mulla’t per l’esclerosi Múltiple 2012” amb la presencia de l’actriu Loles León; Carles Castillejo, atleta Campió d’Espanya de 5.000 metres, 10.000 metres, marató i cros; Audi Norris, esportista i ex-jugadors de bàsquet del F.C Barcelona durant 6 temporades que son els padrins d’aquesta cursa de l’any 2012, la també actriu i padrina d’aquesta edició, Bibiana Fernández, finalment no va poder assistir a l’acta. Els padrins van fer una crida a la participació dels ciutadans.
 
La presentació es va iniciar amb els parlaments de les autoritats presents, Antoni Guil Roman, alcalde de l’Ajuntament de Montmeló, Ramon Maltas, director d’operacions del Circuit de Catalunya, Sr. Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, SRa. Rosamaría Estrany, Presidenta Fundació Esclerosi Múltiple, Sr. David Otero, president Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i Sr. Santi Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona.  Programa de curses.
Presentació Oficial de la cursa Mulla’t per l’escleròsi Mùltiple

Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web