info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h25-11-2012

Les fèmines preparen la Mitja i creix el número d’inscrits en situació d’atur


Èxit en la primera convocatòria d'entrenaments destinats i dirigits a les dones organitzat per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb l'objectiu d'incrementar la participació femenina en la Mitja Terrassa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Una de les novetats que presenta aquesta catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, és l'objectiu d'incrementar la participació femenina en aquesta prova que es durà a terme el proper mes de gener de 2013 conjuntament amb la Cursa Santi Centelles.
 
Motiu pel qual, s'han organitzat entrenaments dirigits i destinats per a dones. Aquesta setmana ha tingut lloc el primer entrenament amb un important éxit de participació, més de 30 atletes es van donar cita al Passeig 22 de Juliol, davant el Parc Vallparadis (Plaça de l'Apotecari, soritda habitual de la Mitja Terrassa) per iniciar la seva preparació de cara a la prestigiosa prova.
 
Els entrenaments estan dirigits per grans atletes femenines de la nostra ciutat com Carme Ballesteros, Anna Cos, Carme Posas, Alicia Segura i Loli Rodriguez, atletes habituals a la prova terrassenca.
 
Preparació oberta per totes les dones que vulguin entrenar o perfeccionar, participar d'una experiència esportiva, social i integradora sense importar l'edat.
 
Un altra de les novetats que presenta l'organització de la Mitja Marató de cara a la següent edició, molt important de cara a la situació econòmica que s'esta vivint, és la inscripció per les persones en situació d'atur, amb un 50% de descompte, sobre els preus establerts, fins el 31 de desembre de 2012 son 16 euros la Mitja Marató i 8 euros la Cursa Santi Centelles. Iniciativa que ja molts atletes s'estan acollint.
 
Més informació www.mitjaterrassa.org

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web