info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h15-12-2012

La Mitja Terrassa solidària amb la crisi


Una de les novetats importants que presenta la propera edició de la Mitja Marató de Terrassa, 27 de gener de 2013, és el descompte del 50% de la inscripció per persones en situació d'atur.

Categoria: socials
Penjat per: mitjaterrassa

La situació actual de crisi ha fet que l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzadors de la prestigiosa cursa atlètica Mitja Marató de Terrassa, es mostri solidària amb la situació econòmica  per la qual estan travessant algunes persones, motiu pel qual, per aquesta catorzena edició, s'aplica un preu especial a les persones que es troben en situació d'atur que gaudeixen del 50% de descompte del preu d'inscripció. 

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al grup de patrocinadors de la cursa, que han aplaudit aquesta mesura pressa per l'entitat organitzadora destacant la importància que significa adoptar una postura com aquesta en una situació molt complicada a nivell econòmic.

Recordem també que, per aquesta catorzena edició, es durà a terme un Banc d'Aliments el dia abans de la cursa. Durant el dissabte 26 de gener de 2013 els participants a les dues curses, Mitja Marató i Santi Centelles (5 km.), podran recollir els seus dorsals en l'Hotel Don Cándido de Terrassa on també es realitzaran activitats relacionades amb la Miitja Marató, a més, de poder col·laborar de forma important i solidària amb aquest Banc d'Aliments. 

D'aquesta forma, l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, continua amb la seva línia d'entitat solidària. Un dels principals objectius d'aquesta és, sens dubte, la seva tasca social, no només esportiva, que la caracteritza, com ja ha demostrat en altres ocasions, com una entitat compromesa amb la societat.   

Les inscripcions a la Mitja Marató de Terrassa i cursa Santi Centelles es poden fer a través de la web: www.mitjaterrassa.org  

Fins el 31 de desembre de 2012:

- Cursa Santi Centelles: 8 euros
- Mitja Marató: 16 euros 

A partir 1 de gener de 2013:

- Cursa Santi Centelles: 10 euros
- Mitja marató: 18 euros 

El xip és opcional i el preu és de 10 euros. 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa
#mitjaterrassa

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web