info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h29-12-2012

La Mitja Terrassa es presenta davant el nou alcalde de terrassa, Jordi Ballart


L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa presenta la propera edició de la Mitja, la catorzena edició, al nou alcalde de Terrassa Jordi Ballart
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El 27 de gener de 2013, Terrassa acollirà una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles. La Mitja Terrassa, al llarg de la seva historia, el proper dia 27 complirà 14 anys, s’ha consolidat com una prestigiosa cursa dins el calendari del món de l’atletisme. 

L’organització de la cursa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) ha presentat oficialment aquesta prova al nou alcalde de la ciutat, el senyor Jordi Ballart, que acaba de substituir en el càrrec al senyor Pere Navarro, davant la presencia del regidor d’esports senyor Alfredo Vega.

 La Mitja Marató de Terrassa s’ha convertit en un dels esdeveniments més significatius de la ciutat, no només a nivell esportiu, punt en el que destaca la participació d’atletes d’elit i el gran número de participants,  sinó també pel seu caure social i sol·lidari que aporta l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, organitzadors de la cursa.

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa
#mitjaterrassa

Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web