info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h02-01-2013

La Mitja Marató de Terrassa amb els nens d’Etiòpia


Dins dels actes socials de la 14a Mitja Marató Ciutat de Terrassa i 8ena Cursa Popular Santi Centelles, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) presenta la pel·lícula “Town of runners”, divendres 11 de gener de2013, a les 19’30 hores, en el Centre Cultural Terrassa, que tracta sobre la realitat d’un poble d’Etiòpia on l’única possibilitat de viure i créixer que tenen els nens és l’atletisme.

Categoria: socials
Penjat per: mitjaterrassa

Campanya solidaria a favor dels nens d’Etiòpia, propera acció a càrrec de  l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb la qual es pretén col·laborar amb l’Associació de famílies de nens i nens d’Etiòpia (AFNE). La finalitat del mateix, és realitzar un acte solidari a favor d’aquesta associació per donar a conèixer la precària situació d’aquest país, gran “productor” d’atletes de primer nivell mundial. 

El divendres 11 de gener de 2013, ales 19’30 hores, en el Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Egara, 340), tindrà lloc la projecció de la pel·lícula Tow of runners, un documental sobre els joves corredors etíops de Bekoji –un poble del altiplà etíop d’on han sortit alguns dels atletes més grans del mom, com Tirunesh Dibada, Kenenisa Bekele o Derartu Tulu. 

La pel·lícula explica la història de dos noies adolescents que viuen en un petit poble mentre intentant fer el seu camí en busca d’una vida diferent. A través de la seva lluita, la pel·lícula dona una visió única de les ambicions dels joves etíops que viuen entre la tradició i el mon modern. 

Una història de superació, coratge i esforç que no deixarà a ningú indiferent. 

La col·laboració es concretarà amb la venda del màxim nombre   de DVD’al preu de 10 euros la unitat, diners que aniran integrament a l’Associació AFNE. 

Aquest esdeveniment esta patrocinat per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb la producció de l’Associació AFNE i, l’apadrinament d’Emili Ricart (Fisioterapeuta del FC Barcelona). 

Amb motiu del passi d’aquest documental i aprofitant el tema atlètic, es farà una taula rodona parlant sobre els diferents vessants de l’atletisme, especialment, el de fons. 

En aquesta taula, hi seran presents els senyors: 

-Ricard Domingo (President AFNE): presentant el dia a dia i possibles sortides a l’atletisme per nens i joves, condicions físiques, entrenaments, etc.

-Emili Ricart (fissió del FC Barcelona)

-Miquel Àngel Cos   (fissió del CAR i FEA): parlarà de les condicions, precaucions i plans de recuperació de lesions.

-María A. Lizárraga (doctora en nutrició humana i dietètica de la Universitat de Barcelona)

-Josep Salvador (metge especialista en l’esport)

-Emili Asín (Cap de relacions externes AEMMT): contribució a l’esport per tothom i aspectes socials relacionats.

-Alfons Abellán (ex atleta professional. Olímpic Seúl-88). Ens aportarà la seva experiència competitiva i personal.

-Santi Padró (TV3): serà l’encarregat de moderar la taula. 

Un important esdeveniment que també ha comptat amb la important col·laboració del jugador del FC Barcelona, Xavi Hernández,  per promocionar aquest acte solidari. 

Les dades:
Projecció de la Pel·lícula: “Town of runners”
Taula Rodona
Data: Divendres 11 de gener de 2013
Hora: 19’30 h
Lloc: Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Egara, 340)
     

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

 www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org
Facebook: Mitjaterrassa
Twitter: @mitjaterrassa
#mitjaterrassa

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web