info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h15-01-2013

PANERA DEL CORREDOR: ja tenim els guanyadors!


Amb motiu del trentè aniversari de la REVISTA MARATHON vam convidar a tots els apassionats de l’atletisme a participar en el sorteig de Reis anomenat PANERA DEL CORREDOR. Però la nostra panera no tenia ni pernil ni torrons, sinó que està estava PLENA DE DORSALS! Dorsals per a participar gratuïtament en nombroses curses del Calendari
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El sorteig es va fer el dissabte 12 de gener a les 13 hores a la botiga d’esports del mític Domingo Catalán “Atleta’s”, situada a la Carretera de la Bordeta, número 7. Per l’ocasió, vam convidar tos els participants a assistir-hi per treure les paperetes guanyadores de la nostra urna.

Aquí teniu els guanyadors:

MARATÓ DE BARCELONA (Francisco Gras). MITJA MARATÓ DE BARCELONA (Esteve Vila Farrés). MITJA MARATÓ DE TERRASSA (Félix Bataller Rivas). MITJA MARATÓ DE TARRAGONA Carlos Lito 1911). MITJA MARATÓ DE GIRONA (Eugeni Álvarez Merchán). MITJA MARATÓ DE TÀRREGA (Xavi Tomás Serrano). MITJA MARATÓ DE MOLLERUSSA (Txús Domínguez Ruibal). CURSA DE LA VILA OLÍMPICA DE BARCELONA (Arantxa Suau Bordas). CURSA BARRI DE SANT ANTONI (Antoni Represa Togores). CROS DE SANTS de BARCELONA (David Auñón Palomar). SANSI DE BELLATERRA (Noëlia Romero Abad). SANSI DE VILADECANS (Bruno Paz Palanques) i SANSI DEL MASNOU (José Hernández Vázquez).

Demanem els guanyadors que ens enviïn URGENTMENT las seves dades per a que NOSALTRES mateixos fem la seva inscripció a la cursa triada (nom, cognoms, adreça, data de naixement i número de xip (si tenen xip en propietat), nom del club i telèfon de contacte. Les dades que no ens arribin abans de l’1 de febrer quedaran anul·lades. Són urgents les de Sant Antoni, Terrassa i la Mitja i Marathon de Barcelona.

Moltes gràcies a tots els qui heu participat enviant e-mails o missatges a la nostra pàgina de Facebook “Revista Marathon”! L’èxit del sorteig ens obliga a repetir-lo l’any que ve i esperem que encara en sigueu més els dorsals ofertats. En especial agraïm els organitzadors que amablement s’han adherit a la idea. Els seus noms i logotips quedaren reflectit a la crònica del sorteig que publicarem a la revista de febrer.!

FOTO: En aquesta crònica ens agrairia publicar una foto de cada afortunat. Potser una foto carnet, corrent, arribant a meta o amb roba normal. Demanem que els afortunats enviïn una imatge de qualitat a: paneradelcorredor@gmail.com.

L’equip de REVISTA MARATHON us agraeix la vostra participació i us invita a subscriviu-vos a la nostra publicació, ho podeu fer a: www.revistamarathon.com. Si us agraden els concursos també us invitem a participar en la nostra “MARATHONBOLA” sorteig bimensual que fem a la nostra pàgina de FACEBOOK... 

IMATGE ADJUNTA: Domingo Catalán i la seva filla Rosa en el moment d’extreure la papereta guanyadora del dorsal de la MARATHÓ  DE BARCELONA.


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web