info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h21-01-2013

Tot a punt pel tret de sortida


L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa presenta oficialment la catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa i la vuitena edició de la cursa Santi Centelles, que es celebrarà  a Terrassa el diumenge 27 de gener de 2013.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

A pocs dies de la celebració d’una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa i la cursa

Santi Centelles, el Centre Cultural Terrassa ha estat l’escenari de la presentació oficial d’aquesta nova edició on, com ja és habitual, s’ha donat a conèixer les característiques i novetats principals de la prova. 

Durant l’acte de presentació es va recordar el circuit de la cursa, que te la seva sortida i arribada a la plaça de l’Apotecari. Les dues proves que es disputaran començaran a partir de les 10 hores del diumenge 27 de gener, amb sortida independent cadascuna d’elles, la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles (5 km.). 

La Mitja Marató de Terrassa complirà el proper dia 27 de gener la seva catorzena edició. Ho farà consolidada com una de les proves més rellevants del calendari nacional, combinant atletisme de primer nivell amb la part més popular d’aquest esport. Les previsions de participació, en aquest moments, superen la participació de la darrera edició, 3.600 atletes, i s’espera arribar al voltant dels 4.000 inscrits. 

Entre les novetats que ha presentat aquesta edició la Mitja, i dins del caure social de l’entitat organitzadora, destaca, per l’actual situació econòmica que s’està vivint, la inscripció per les persones en situació d’atur, aplicant-se un 50% de descompte per aquest col·lectiu. Dins de la mateixa línia també s’ha promogut la recollida d’aliments el dia abans, a l’Hotel Don Cándido  i el mateix dia de la cursa en el punt de sortida. 

Un altre factor important que destaca de la Mitja Marató és l’atenció al corredor. Al igual que en edicions anteriors, es manté la col·laboració amb Renfe Rodalies per el desplaçament d’atletes forans de Terrassa. També, molt important, l’assegurança que tenen tots els participants sobre qualsevol risc o lesió a càrrec de la Companyia d’Assegurances Catalana Occidente, que també és la responsable de la pòlissa de responsabilitat civil de l’organització. La ja tradicional botifarrada i l’atenció a l’atleta abans, durant i després de la cursa son trets que destaquen a la Mitja Marató de Terrassa de forma molt positiva. També hi haurà habilitat, gràcies a Hand Bike, un parking per bicicletes per tots aquells que participin o vulguin desplaçar-se amb bicicleta a la cursa. 

El moment més emotiu d’aquesta presentació, sens dubte, va ser el moment de  l’entrega del  Premi Noel Otero, persona  molt vinculada en els inicis de la Mitja Marató i que ens va deixar a causa d’una malaltia, que en aquesta edició va recaure sobre Creu Roja de Terrassa, reconeixent d’aquesta forma el seu suport a aquesta prova. 

La celebració de la Mitja Marató Terrassa i la cursa Santi Centelles, significarà l’inici de la desena edició del Circuit de Curses Atlètiques Activa’t, organitzat conjuntament per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mutua de Terrassa, durant la presentació es va fer entrega dels trofeus als guanyadors de la novena edició, en categoria masculina absoluta, Ruben Cid,  i en fèmines, Carme Ballesteros. 

Els parlaments d’aquesta presentació van ser a càrrec del Sr. Josep Salom, diputat d’esports, Josep Mª Ententes, vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, en representació dels patrocinadors de la cursa el Sr. Carles Romeu, Toyota, el senyor David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i el Sr. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. 

La cloenda final va ser a càrrec de la Companyia de dansa In Creciendo.

    

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web