info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h30-05-2012

La Cursa del Poble Nou-Zona Esportiva s'incorpora al Circuit Activa't


El Circuit de Curses Activa’t, organitzat conjuntament per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i Mutua de Terrassa, incorpora aquesta edició 2012 una nova cursa puntuable, la de Poble Nou – Zona Esportiva.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Esport, salut i qualitat de vida, el benefici que significa la pràctica esportiva és el principal objectiu del Circuit de Curses Activa’t. Edició darrera edició, el número de curses puntuables per l’Activa’t va creixent. La darrera en incorporar-se ha estat la cursa benèfica del barri de Poble Nou – Zona Esportiva, que és celebrarà el proper dia 10 de juny. 

En aquests moments ens trobem en el moment on més curses del Circuit és disputen. El darrer diumenge 27 de maig és va celebrar la segona edició de la cursa popular del CD Terrassa. 

Tot i el calorós dia del diumenge, el CD Terrassa va celebrar la seva segona edició d’aquesta cursa popular que es va iniciar amb la celebració del Centenari de l’Entitat la darrera temporada, amb la participació d’uns 100 atletes inscrits. 

Els resultats en les dos curses disputades, adults (5,600mtrs.) i infantils (1,200mtrs), van estar els següents:

Categoria masculina

1.- Santiago Martín Juarez                                     00:18:44

2.- David Guarch Cuadrado  (U.A. Terrassa)         00:19:12

3.- Carlos Zarzuela Puerta   (CN Terrassa)           00:19:30

 Categoria femenina

1.-  Carme Ballesteros (California Sports)              00:21:46

2.- Anna Cos (Corredors.Cat)                                 00:22:56

3.- Alicia López Segura (California Sports)             00:24:17

 Categoria Infantil masculí

1.- Alex Dalmau Tolrà (CD Terrassa)                      3:54

2.- David Bosch Monje (CN Terrassa)                    4:04

3.- Nacho Blasi                                                        4:18

 Categoria Infantil femenina

1.- Irina Belmonte MolinA (CA Sant Boi)                 4:36

2.- Beatriz Bosch Monje (CN Terrassa)                  4:54

3.- Adriana Herrera                                                 5:01

 La propera cursa del Circuit Activa’t es celebrarà aquest dissabte 2 de juny, la Cursa del Barri del Bonaire.


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web