info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h28-01-2013

Rafael Iglesias i Inna Lebedieva s'imposen en la catorzena edició de la Mitja Terrassa


La Cursa Santi Centelles, de 5 km. repeteix el primer lloc del podi tant en categoria masculina com femenina, Radouane Nour i Sandra Asín guanyen la cursa per segon any consecutiu.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Terrassa s’ha tornat a convertir en l’escenari de l’atletisme després d’acollir  una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles, proves organitzades per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. 

Al igual que edicions anteriors, la participació ha estat molt important, igualant pràcticament la xifra d'inscrits de la darrera edició, aproximadament uns 3.600 participants. 

Una de les grans novetats que ha presentat l’edició 2013 és l'increment de la participació femenina, un dels objectius marcats per l'organització. Durant els mesos previs a la cursa, s’han organitzat entrenaments específics per a dones i dirigits per dones amb una resposta molt positiva. A prop del 25% més de corredores, de 710 atletes femenines l'edició anterior  a 872 corredores en aquesta ocasió. 

També ha incrementat la presencia local, l'any 2012 van participar 1.540 terrassencs davant els 1.696 d'aquest any 2013. 

A les 10 hores, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha donat el tret de sortida de la catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa. Des de l’inici de la cursa, el grup de corredors favorits han pres el control de la cursa. Rafael Iglesias, Nacho Cáceres, Roger Roca, Just Sociats, Abderrahim El Jaafari i Samir Ait Buchamane, han començat a distanciar-se de la resta de participants. Durant els 5 primers kilòmetres de la cursa, els atletes han alternat el lideratge de la cursa, però abans d’arribar al kilòmetre 10 s’ha produït una baixa important, Nacho Cáceres ha abandonat la cursa, moment el el que Iglesias, Roca i El Jaafari han iniciat la seva escapada. A partir del kilòmetre 12, Iglesias ha intentat marxar en solitari, però el seu immediat perseguidor, Roger Roca ha impedit que el corredor salamandrí marxes en solitari. Quan tot indicava una disputada final entre els dos atletes, Iglesias i Roca, a falta d’una mica més d’un kilòmetre per la conclusió de la prova, Roca, per problemes musculars, s’ha distanciat de Rafael Iglesias que finalment s’ha imposat en aquesta catorzena Mitja Marató de Terrassa amb un temps de 1:06:32, a onze segons de Roca. 

La classificació final XlV Mitja Marató Terrassa (masculina):

 
1.- Rafael Iglesias                 1:06:32
2.- Roger Roca                     1:06:43
3.- Abderrahim El Jaafari       1:07:25
4.- Just Sociats                     1:08:02
5.- Samir Ait Buchamane       1:08:59 

Recordem que la tretzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, en categoria masculina, la victòria va ser per Air Buichamane, seguit de Aderrahim El Jaafari i Nacho Cáceres. 

Rafael Iglesias, en la seva participació a la Mitja Terrassa, en l’any 2011, va ser segon. 

En categoria femenina, la victòria ha estat per la corredora Inna Lebedieva, que es va imposar de forma clara sobre la seva perseguidora, Elena Hidalgo. Lebedieva va ser tercera en el 2011. 

La classificació final XlV Mitja Marató Terrassa (femenina): 

1.- Inna Lebedieva              1:24:42
2.- Elena Hidalgo                1:27:19
3.- Anna Riera                    1:27:49
4.- Tabita Caballero             1:28:25
5.- Carme Ballesteros          1:31:17 

Classificació corredors locals (masculí): 

1.- Marc Otero                    1:14:18
2.- Marc García                   1:15:19
3.- Lahcen Harbil                1:16:18
4.- Javier Emilio Peña          1:16:29
5.- Lluis Garcia Roman        1:16:35 

Classificació corredores locals (femenina): 

1.- Tabita Caballero             1:28:25
2.- Carme Ballesteros          1:31:17
3.- Pilar Gutés                     1:34:26
4.- Cristina Escalera            1:36:15
5.- Queralt Riba                  1:36:46 

Equips Masculins 

1.- Corredors.cat
2.- CN Terrassa
3.- Arec Terrassa 

Equips femenins 

1.- Slop.cat Sabadell
2.- California Sports
3.- Corredors.cat 

La cursa Santi Centelles, de 5km. Es va iniciar 15 minuts després que la Mitja Marató.Els dos atletes que es van imposar, tant en categoria masculina com femenina, Radouane Nour i Sandra Asin van tornar a repetir la zona més alta del podi. En aquesta vuitena cursa Santi Centelles també van participar l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega i el president de l’entitat organitzadora, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, David Otero, que van cobrir els 5 km. del traçat. 

Classificació Vlll Cursa Santi Centelles. 5km. (masculí):  

1.- Radouane Nour             15:14
2.- Jordi Elias                     15:46
3.- Juan Miguel Moreno       15:47
4,. Juan Pedro Mora            15:51
5.- Carles Morcillo               16:20 

Classificació Vlll Cursa Santi Centelles. 5km. (femení): 

1.- Sandra Asin                   18:10
2.- Maite Rios                     20:10
3.- Susana Cabeza              20:40
4.- Berta Marcet                  21:10
5.- Montserrat Cote             21:30 

 

La Mitja Marató de Terrassa també va comptar amb la modalitat Handbike, amb victòria per Martin Berchesi que va traçar el circuit de 21 kilòmetres amb un temps de 53:30. 

Classificació Handbike:

1.- Martin Berchesi                53:30
2.- Isaac Mateos                    55:30
3.- Israel Rider                      56:15
4.-Giovanni Margaria           1:07:20
5.- Josep Planiol                  1:07:20 

Resultats ONCE (Mitja Marató) 

1- Oscar Santos                  1:30:36
2.- Joan Josep Artero          1:33:04
3.- Jaume Bajo                   1:40:53

 

 

Per més informació sobre el llistat complert de la Mitja Marató de Terrassa i la cursa Santi Centelles ho trobareu a: www.mitjaterrassa.org

  

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web