info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h07-02-2013

La Mitja Marató Ciutat de Terrassa una cursa segura


Gràcies a l’acord establert entre el Grup Catalana Occidente i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, la Mitja Marató de Terrassa s’ha convertit en una de les curses més segures del calendari .
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La Mitja Marató ciutat de Terrassa és una prova esportiva que reuneix, entre la Mitja i la cursa Santi Centelles, un número important de corredors, la darrera edició celebrada va comptar amb uns 3.600 participants, arribats de tot arreu de Catalunya i de la resta d’Espanya.

Des del seu inici, la Mitja Marató de Terrassa, s’ha caracteritzar per ser una prova que ofereix als seus participants importants prestacions, amb l’únic objectiu de garantir la seguretat i el benestar de tots els esportistes que  hi participen.

Entre aquests serveis, destaca la Pòlissa d’accidents general que garanteix una assegurança  als corredors participants, cobrint totalment qualsevol incident/accident, que es produeixi dins la cursa.

Per quart any consecutiu, i en aquesta catorzena edició de la Mitja, el Grup CATALANA OCCIDENTE, ha mantingut aquest important acord de col•laboració  amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, convertint-se en l’asseguradora de “La Mitja Marató”  fent possible, d’aquesta forma, que la Mitja Terrassa sigui una de les curses més segures en quant a cobertura i prestació, tant a l’organització de la prova com a tots els seus atletes participants.

El propi David del Moral, director de la Sucursal de Terrassa de Catalana Occidente, aposta per la continuïtat d’aquesta important col•laboració “La continuïtat d’aquest acord és un motiu de satisfacció i un honor ser un any més l’asseguradora de la Mitja Marató, un esdeveniment que va molt més enllà d’una prova esportiva ja que s’ha convertit en un referent de la ciutat. Els efectes que aconsegueix La Mitja son realment admirables, és una jornada en la que es combina l’esport i la cultura, i sobretot, transmet valors que, ara més que mai, es necessari expressar  i fomentar tals com la solidaritat, tolerància, companyerisme i amistat.”

Per l’organització, la presència de Catalana Occidente és molt important, i espera mantenir la col•laboració entre ambdues parts en properes edicions. De la mateixa forma, els propis participants han destacat la importància d’aquest servei.

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa

#mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web