info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h24-02-2013

Sortida: Caminada a Montserrat 9 Març


Des de l´Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, s´ha organitzat una sortida en grup cap a Montserrat, el proper 9 de Març de 2013. La sortida estarà dividida en 3 grups per tal de facilitar a tothom que vulgui, la seva participació.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Des de l’àrea social i amb el suport de tota l´organització, l´AEMMT, ha començat a organitzar sortides setmanals a peu, principalment a Terrassa.

Dins les límies principals del´entitat on figuren pilars com: L´esport, la solidaritat i la ciutat, s´han anat posant en marxa diferents accions socials els derrers mesos, com: Recollida aliment, integració de col·lectius desfavorits, i aquesta que us presentem, la qual porta uns mesos en marxa, amb una respota per part de les persones uqe han gaudit de l´activitat. Amb aquesta iniciativa ens volem apropar, una mica mes, a la nostre ciutat.

Hem de recalcar que quests grups de sortida estan oberts a tothom que es vulgui apuntar, tan dintre com fora de l´organització, donem la benvinguda a tots/es els/les que vulgueu participar.

Les persones que vulguin rebre mes informació al respecte es poden adreçar a la següent adreça de correu electrònic: info@mitjaterrassa.org

SORTIDA A MONTSERRAT 9 MARÇ

Grup 1 Terrassa - Montserrat (24 km - 5,5 h)     

Grup 2 Vacarisses - Montserrat (10 km - 2,5 h)     

Grup 3 Terrassa - Montserrat en tren

 

Grup 1

Sortida des de el Pont de Vacarisses (Ronda de Ponent / Dr. Fleming)   

Hora: 6 h del matí       

Recorregut: Can Gonteres, El Molinot, Vacarisses (Estació de Renfe)    

Arribada aproximada: 9 h del matí      

Aquí s'esmorzarà amb el grup 2, arribat amb tren     

Seguirem per Monistrol i fins a Montserrat      

Hora d'arribada aproximada: 11, 30 h

Grup 2

Sortida Estació de Renfe, 8.28 h      

Arribada a Vacarisses, 8.43 h      

Trobada amb el Grup 1, esmorzar i començament de la caminada    

Resta ídem Grup 1

Grup 3

1 - En cotxe fins l'Estació del Cremallera a Monistrol i seguidament Cremallera fins a Montserrat  

Sortida en tren,11,15 i arribada a Montserrat, 11.28h     

2 - En tren des de Terrassa fins a Montserrat     

Horaris:

Sortida Terrassa, 9.28h Arribada a Sant Vicenç de Castellet, 9.53h. Canvi d'Estació, de Renfe a Ferrocarrils de via estreta de la Generalitat (5 min). Sortida de Sant Vicenç de Castellet, 10.31h. Arribada a Monistrol, 10.41h. Canvi de tren a cremallera, a la mateixa estació. Sortida de Monistrol, 10.48 h. Arribada a Montserrat, 11.08 h

Tornada en tren (TOTS)

Sortida de Montserrat (cremallera), 12.15 h     

Arribada a Monistrol, 12.35 h      

Canvi de cremallera a tren, a la mateixa estació.     

Sortida de Monistrol, 12.41 h      

Arribada a Sant Vicenç de Castellet, 12.51 h     

Canvi d'Estació, de Ferrocarrils de via estreta de la Generalitat a Renfe (5 min)

Sortida de Sant Vicenç de Castellet, 13.11 h     

Arribada a Terrassa, 13,36 h              

Notes

Portar esmorzar, aigua i calçat còmode              

La Estació es la de Vacarisses (NO Vacarisses-Torreblanca), la segona del recorregut.

Us direm el responsable de cada grup, poc abans del dia 9.

En funció del temps climatològic, decidirem si hi ha canvis a darrera hora.

També us donarem una recomanació sobre la roba a portar  

Esperem s´apunti tothom a aquesta GRAN sortida que farem.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa

#mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web