info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h27-02-2013

AEMMT: Solidaris en moments difícils


La catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa aporta 625 kg d’aliments destinats al Rebost per ser distribuïts entre les persones més necessitades.  Aquesta recaptació, obtinguda de l’aportació dels participants i organitzadors de la cursa, ha estat recollida per Creu Roja per fer la seva distribució.

Categoria: socials
Penjat per: mitjaterrassa

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) celebra la resposta obtinguda de la iniciativa de crear un banc d’aliments per ser distribuït entre les persones més necessitades.

 

L’actual situació econòmica per la qual travessant moltes persones , va provocar que els organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa i la cursa Santi Centelles, proves celebrades recentment, tragués la seva faceta més solidària envers a la crisi que afecta a nombroses famílies. Iniciatives com la inscripció per a persones en situació d’atur, aplicant preus especials, o la col·laboració en crear un banc d’aliments, entre altres, han estat presents en aquesta catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa.

 

La realitat social, amb les retallades i l’augment important de l’atur, ha portat a l’empobriment de moltes famílies que s’han vist obligades a recorre als Serveis Socials per poder garantir les seves necessitats bàsiques com és la mínima alimentació.  La xifra d’usuaris que recorre al Banc d’Aliments en la nostra ciutat, Terrassa, ha crescut de forma important els darrers anys, i les perspectives de futur, ara per ara, no son gaire optimistes.

 

Conscients d’aquesta situació, els participants i organitzadors de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles també van voler participar i col·laborar amb el Banc d’Aliments. L’AEMMT va fer una crida als participants perquè en el moment de la recollida dels seus dorsals i el mateix dia de la celebració de les curses, aportessin aliments.  La resposta va ser important i, finalment, es va recaptar una xifra important d’aliments, aproximadament 625 kg que es van entregar a Creu Roja per la seva distribució.

 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa vol agraïr a totes les persones la seva important aportació en uns moments en que qualsevol ajut és important. Esport, societat, solidaritat defineixen la catorzena edició de la Mitja Terrassa.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa

#mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web