info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h08-03-2013

L'AEMMT a La nit de l'esportista Terrassa 2013


Ahir nit, varem tenir el plaer d'assistir a la vetllada de La nit del Esportita Terrassa Trofeu Lluís Francino, que es va celebrar al restaurant Imperial de Terrassa.
L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa tenia dues nominacions.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Millor Dirigent Esportiu Emili Asín

Organització Esportiva de l’any pel Circuit Activat

També Cirsa va estar nominada com a Suport i col·laboració econòmica a l’esport, pel patrocini i col·laboració que manté amb nosaltres.

Altres patrocinadors de l´AEMMT, van estar nominats com ara CSM Grup Vallès Toyota.

 

La nit va estar plena de sorpreses i regals pels assistents , i va acabar amb un distret i provocador  monòleg del humorista Ramon, que ens va posar un somriure a tots i es va encarregar de concloure la nit.

 

L’esportista guardonada aquest 2013  a terrassa va ser Sarai Gascón, que va dedicar unes paraules d’agraïment a l’organització del premi, als seus companys i a tots els assistents i va deixar present el seu esperit de superació, la seva perseverança i disciplina en vers a l’esport, i el repte de tornar amb un or a les olimpíades de Rio.

 

Des de l´Associació esportiva Mitja Marató de Terrassa, agraïm a l’organització i al jurat de La nit de l´esportiste, les nominacions cap a la nostre organització, i felicitem a TOTS/ES els/les esportistes de Terrassa i a totes les entitats i organitzacions que fan possible que terrassa sigui un referent esportiu a nivell mundial.

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa

#mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web