info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h03-04-2013

L'AEMMT apadrina la primera Mitja Marató de Blancafort


L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa dona suport a una nova cursa d'atletisme, la Primera edició de la Mitja Marató de Blancafort que tindrà lloc el proper 14 d'abril a Blancafort

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa
El mon de l'atletisme comptarà, a partir del 14 d'abril,  amb un nova cita esportiva en el seu calendari, la primera edició de la  Mitja Marató de Blancafort, organitzada per L'Associació Esportiva Blancafort i l'ajuntament de Blancafort  amb el suport de l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa.
 
La Mitja Marató de Blancafort és un projecte molt ambiciós ja que a la Conca de Barbarà no s'ha muntat mai un mitja marató d'asfalt, per això encara suposa un repte més important.
 
Escenari: la Conca de Barbarà
 
El municipi de Blancafort es troba situat a la part central de la comarca de la Conca de Barbarà, en el vessant meridional de la serra del Tallat. Limita amb els municipis de Vallbona de les Monges (N), Solivella i Pira (E), Montblanc (S) i l'Espluga de Francolí (W). A 7 Km de Montblanc i a 10 de Poblet.
 
La distància que hauran de cobrir els participants a la Mitja Marató de Blancafort és de 21.097. El recorregut de la proba s'inicirà en la plaça dels arbres, direcció Montblanc, 4 carreteres, direcció Espluga, carretera Monblanquet Km4, direcció Solivella, i arribada a la plaça dels arbres de Blancafort.
 
El plaç d'inscripcions per aquesta cursa, que se celebrarà el proper 14 d'abril, finalitza el dia 11 d'aquest mes, amb un màxim de 500 inscrits. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web oficial de L'Associació Esportiva Blancafort: www.mitjablancafort.cat
 
El preu es de 14€ (16€ si no es disposa de xip)
 
L'Associació Esportiva MItja Marató de Terrassa donarà un important i experimentat suport a l'entitat organitzadora d'aquesta nova Mitja Marató, que al igual que  succeeix en la prova terrassenca, el dia previ a la cursa, es durà a terme la Fira del corredor, on es farà entrega dels dorsals i obsequis als atletes participants.
 
La part solidaria que caracteritza l'entitat terrassenca, també estarà present a Blancafort amb la recollida d'aliments destinats  a distribuir-se, en un complicat moment econòmic,  entre les persones  més necessitades.
 
 
 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa

#mitjaterrassa

 

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web