info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h10-04-2013

La Directiva de l'AEMMT inicia l'elaboració d'un nou Pla Estratègic


En Assemblea extraordinaria de l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, s'aprova, de forma unànime, el membres  directius  i l'inici d'un nou Pla Estratègic de l'Entitat.

 

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

En Assemblea extraordinaria de l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, s'aprova, de forma unànime, el membres  directius  i l'inici d'un nou Pla Estratègic de l'Entitat.

 

L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa defineix la seva Junta Directiva amb l'objectiu de treballar el nou pla Estratègic de l'Entitat pels propers 3 anys.

 

L'Entitat terrassenca manté la seva principal línia d'actuació basada en el següents punts: ESPORT, SOLIDARITAT I CIUTAT. Aquest nou Pla Estratègic vol adaptar-se als canvis que s'estan produint en la nostra societat, en tots els sentits, econòmics, tecnològics, esportius...., motiu pel qual, s'ha iniciat l'elaboració d'aquest  Pla estratègic .

 

Per dirigir aquest treball, l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa compta amb la seva Junta Directiva, aprovada per unanimitat en la seva Assemblea, formada per les següents persones:

 

•President:           David Otero i Ros

•Vicepresident:    Josep Mota Estada

•Secretària:          Mª Carmen Martínez Sans

•Tresorer:             Andreu Melendo Valero

•Vocal:                 Josep Bertran Compañó

•Vocal:                 Emili Asín Pocino

•Vocal:                 Lorena Marmol Ramirez

•Vocal:                 Màxim de Pablos

•Vocal:                 Rafael Morillo Lobo

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa

#mitjaterrassa


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web