info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h18-04-2013

Mulla’t i corre per l’Esclerosi Múltiple el 2 de juny al Circuit de Catalunya


El diumenge 2 de juny de 2013, el Circuit de Catalunya torna acollir una nova edició de la cursa atlètica, Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Aquesta competició popular d’atletisme utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i col•labora amb la Fundació Esclerosi Multiple (FEM) cedint l’import de les inscripcions que realitzant els participants. Les inscripcions ja estan obertes per internet al preu de 12 euros per adults i 6 per les categories infantils.

“Mulla’t i corre” per l’Esclerosi Múltiple es tracte d’una cursa solidaria, que es dur a  terme des de l’any 2001, amb l’objectiu d’ajudar a la Fundació en la seva lluita contra l’esclerosi múltiple, buscant com resultat final una aportació en forma de donatiu que faci possible el desenvolupament dels projectes assistencials de la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’acte està organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló i compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport.

Les inscripcions ja estan obertes i només es poden tramitar a través de la web:  www.mitjaterrassa.org fins el 29 de maig, a les 19 hores. El mateix dia de la cursa es faran inscripcions de participació, no de classificació, fins a les 9:30h (abans d’iniciar la 1ª cursa).

Hi hauran curses atlètiques, curses amb patins i cursa de handbike. Les curses no són competitives i per tant no hi han categories. Es busca la manifestació esportiva i solidària de tots/totes els/les ciutadans/nes, i la participació és oberta a tothom.

Curses atlètiques: 10.000 metres, 5.000 metres, milla adults i milla nens. Curses amb patins: curta (una volta al Circuit de 5km. aprox.) i llarga (dues voltes al circuit. Cursa de handbike

Preus:

Per Internet (fins el 29 de maig)   

Adults:     12 euros                     

Infantil:     6 euros (nascuts al 1998 i posteriors)

Dia de la cursa (2 de juny de 2013)                       

Adults :    15 euros                       

Infantil :     8 euros (nascuts al 1998 i posteriors

Compra de xip groc 10 euros (opcional)

Els dorsals es recolliran el mateix dia 2 de juny al Circuit de Catalunya fins mitja hora abans de l’inici de la cursa.

Al igual que en edicions anteriors, s’espera un número important d’inscrits en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa

#mitjaterrassa


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web