info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h04-05-2013

La Mitja Terrassa agraeix el suport rebut


L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa tanca els actes de la catorzena edició de la Mitja marató amb el dinar de patrocinadors.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa
El passat mes de gener, Terrassa va acollir la catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa i vuitena Cursa Santi Centelles (5 km), curses organitzades per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT).
 
L'evolució que ha experimentat aquesta prova esportiva  des dels seus inicis ha estat molt rellevant. Una mitja marató que s'ha convertit en referent dins del calendari de curses atlètiques, i s'ha consolidat com un dels esdeveniments esportius més importants per la nostra ciutat. 
 
Les estadístiques confirmen la importancia adquirida, amb un increment important en quan a participació des de que en l'any 2000 es va celebrar la primera edició de la Mitja Terrassa, que va arribar al miler de participants davant els 3.600 atletes que van prendre sortida la darrera edició.
 
Un altra punt a destacar ha estat la consecució d'un dels objectius dels organitzadors, l'increment de la participació femenina i local, promogut amb diferents accions destinades a assolir aquest repta (entrenaments dirigits i destinats només per a dones).
 
L'AEMMT també destaca pel seu caure solidari. Sensibilitzats per l'actual situació econòmica, en aquesta darrera edició, s'han establert condicions especials per les persones en situació d'atur que han pogut gaudir d'un 50% de descompte en la inscripció a la cursa. De la mateixa forma que es va crear un banc d'aliments per distribuir, a través de Creu Roja, entre les persones més necessitades.
 
Sens dubte, l'AEMMT ha comptat amb la importantíssima col·laboració dels seus patrocinadors que fan possible el poder continuar endavant amb aquest esdeveniment esportiu i social tant important pe la nostra ciutat.
 
Un dels darrers actes de cada edició de la Mitja Terrassa i Cursa Santi Centelles és el dinar de patrocinadors, autoritats i premsa local. Amb aquest acte l'organització vol agrair aquest important recolzament que permet continuar celebrant noves edicions i que, de forma conjunta, ha fet possible el gran nivell i prestigi amb el que compta actualment la Mitja Marató de Terrassa.
 
L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa vol agrair a totes aquestes persones i entitats la seva valuosa aportació.
 
 
 
 

Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web