info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h28-05-2013

Èxit de participació en la 3a edició de la cursa del C.D. Terrassa Hockey


Javier Ojeda i Carme Ballesteros s’imposen en la III edició de la Cursa Popular del CD Terrassa, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t. 

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

La cursa, organitzada de forma conjunta pel CD Terrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, ha estat tot un éxit de participació, doblant la xifra d’inscrits respecte l’edició anterior.

Al voltant dels 200 corredors/res, entre la cursa d’adults i la infantil, van prendre la sortida en aquesta III Cursa Popular del CD Terrassa.

El CD Terrassa ha celebrat la seva cursa popular que ha complert el seu tercer aniversari des de la seva creació amb motiu dels actes del centenari de l’entitat.  Aquesta prova, inclosa en el Circuit de Curses Activa’t,  ha experimentat un important increment de participació respecte les seves edicions anteriors el que indica la importància que va adquirint aquesta cursa.

La primera prova disputada va ser la cursa infantil, amb una distància de 1.500 metres. El podi de la cursa el van ocupar tres promeses atletes, habituals en el Circuit de Curses Activa’t, David Bosch, Roger Garreta i Irina Belmonte van ocupar les tres primeres posicions de la general.

-Cursa Infantil Masculina:

1

David Bosch Monje

CNT

4:01

100,00 punts

2

Roger Garreta Piñol

UAT

4:15

94,51 punts

3

Biel Roca Duran

CDTH

4:22

91,98 punts


-Cursa Infantil femenina 

1

Irina Belmonte Molina

C.At.Sant boi

4:21

100,00 punts

2

Beatriu Bosch Monje

CNT

4:51

89,69 punts

3

Mariona Font Alcaraz

CDTH

4:59

87,29 punts


La cursa d'adults, 5.600 metres, va comptar amb presència d'importants corredors/res de la nostra ciutat. En categoria masculina la victòria va estar pel corredor Javier Ojeda que va cobrir el traçat amb un temps de 17:23. En categoria femenina, l'atleta egarenca Carme Ballesteros es va imposar amb un temps de 21:40.

 

CLASSIFICACIO CURSA  ADULTS MASCULÍ

 

1

Javier Ojeda

CA LASANDI

17:23

100,00 punts

2

Sergi Padró

PANTAURELLS TERRASSA

18:13

95,43 punts

3

Alex Nuñez

BASEAMADO.COM

18:17

95,08 punts

4

Juan Manuel Vico

C.N. TERRASSA

18:28

94,13 punts

5

Vicenç Sellares

CALIFORNIA SPORTS

18:37

93,38 punts

 

CLASSIFICACIO CURSA ADULTS FEMENINA

1

Carme Ballesteros

CALIFORNIA SPORTS

21:40

100,00 punts

2

Anna Cos

 

22:46

95,17 punts

3

Alícia López

CALIFORNIA SPORTS

23:23

92,66 punts

4

Lucia Caballero

CORREDORS.CAT

24:38

87,96 punts

5

Julieta Arilla

 

25:24

85,30 punts

 

La propera cursa del Circuit de Curses Activa't serà el dissabte 1 de juny, la cursa de la Festa Major del Barri del Bonaire.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web