info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h01-06-2013

Cursa Popular del Pla del Bonaire


Aquest dissabte es disputarà la cursa atlètica popular del Pla de Bonaire, puntuable pel X Circuit de Curses Activa’t que organitzant de forma conjunta l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mutua de Terrassa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

L’Associació de Veïns del Pla de Bonaire juntament amb el Club Natació Terrassa – Pla de Bonaire, i amb el suport tècnic de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzen, amb motiu de la Festa Major del Barri, el proper dissabte 1 de juny la XXIX Cursa Atlètica Popular de Bonaire (Terrassa). 

Aquesta serà la quarta cursa puntuable pel X Circuit de Curses Activa’t, que durant els mesos de juny i juliol viu la seva major activitat. 

Per aquesta edició, el número de participants a incrementat de forma important , superant la xifra de 400 inscrits. 

L’horari programat per disputar les dues carreres previstes és el següent:

18’30 h. Sortida categories 1 i 2 masculí i femení. La distància és de 1.500 metres.

19’00 h. Sortida resta de categories. Distància 6.500 metres. 

Tant la sortida com l’arribada serà en la part del darrera del Casal Cívic del Pla de Bonaire situat al carrer Mataró de Terrassa. 


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web