info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h04-06-2013

Ait i Ballesteros s’imposen en la 29a. Cursa del Pla de Bonaire


La 29a. Cursa Popular del Pla de Bonaire, puntuable pel X Circuit de Curses Activa’t, es va celebrar el passat dia 1 de juny amb motiu de la Festa Major del Barri del Pla de Bonaire.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Important participació, quasi 400 atletes inscrits, en aquesta darrera edició celebrada de la Cursa Popular del Pla del Bonaire, quarta prova puntuable pel Circuit de Curses Activa’t.

La carrera, organitzada per l’Associació de Veïns del Pla de Bonaire juntament amb el Club Natació Terrassa – Pla de Bonaire, i amb el suport tècnic de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, va comptar amb la presència d’atletes de gran nivell, com els propis guanyadors, tant en categoria masculina i femenina, el paralímpic Abderraman Ait i l’egarense Carme Ballesteros respectivament. En categoria infantil, Alex Salas i  Irina Belmonte van ser els guanyadors.

La cursa d’adults, amb una distància de 6.500 metres, va ser dominada per l’atleta paralímpic, d’origen marroquí, Abderraman Ait  que va marcar un temps de 00:22:36, seguit de Fernando Chamorro amb un crono de 00:22:40, a més de trenta segons va creuar la línia de meta el tercer classificat, Lahcen Harbil, amb un temps de 00:23:27.

En categoria femenina, l’atleta local, Carme Ballesteros es va tornar a imposar en aquesta quarta prova del Circuit, amb un temps de 00:27:58, seguida de la també terrassenca, Anna Cos, 00:29:45 i la tercera classificada Alícia López amb un crono de 00:30:28.

En categoria infantil masculina, amb un recorregut de 1.500 metres, la victòria va ser per Alex Salas amb un temps de 3:50 seguit per Roger Garreta, 4:22 i Hugo Santana. 4:27. En categoria femenina, la victòria de nou va ser per Irene Belmonte amb un temps de 4:20, seguida de Beatriu Bosch, 4:40 i Adriana Herrera, 4:52.


CLASSIFICACIÓ CURSA ADULTS MASCULI (6.500 metres)

1

Abderraman Ait

 

22:36

 

2

Fernando Chamorro Serrano

U.A. Terrassa

22:40

100,00 punts

3

Lahcen Harbil

U.A. Terrassa

23:27

99,42 punts

4

Javier Emilio Peña Rubia

AREC Terrassa

23:33

99,36 punts

5

Andrés Sánchez Martínez

 

23:38

99,30 punts

 

CLASSIFICACIÓ CURSA ADULTS FEMENINA (6.500 metres)

1

Carme Ballesteros

CALIFORNIA SPORTS

27:58

100,00 punts

2

Anna Cos Morera

 

29:45

98,77 punts

3

Alícia López Segura

CALIFORNIA SPORTS

30:28

98,28 punts

4

Lourdes Rubio Vives

C.M. SIGUEME

30:49

98,05 punts

5

Mari Molina Puyo

 

31:35

97,54 punts

 

CLASSIFICACIÓ INFANTIL MASCULINA (1.500 metres)                      

1

Alex Salas Molina

 

3:50

100,00 punts

2

Roger Garreta Piñol

Pantaurells

4:20

87,79 punts

3

Hugo Santana Polonio

Loslupas

4:27

86,14 punts

 

CLASSIFICACION INFANTIL FEMENINA (1.500 metres)

1

Irina Belmonte Molina

C.At.Sant boi

4:20

100,00 punts

2

Beatriu Bosch Monje

CNT

4:40

92,86 punts

3

Adriana Herrera Mendoza

 

4:52

89,04 punts

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web