info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h16-06-2013

Important recaptació solidària


L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa entrega un xec de 39.000 euros a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) en concepte de la recaptació de la Cursa Solidaria “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple”, celebrada en el Circuit de Catalunya el passat 2 de juny.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

“Mulla’t i corre” per l’Esclerosi Múltiple es tracte d’una cursa solidària, que es dur a  terme des de l’any 2001, amb l’objectiu d’ajudar ala Fundacióen la seva lluita contra l’esclerosi múltiple, buscant com resultat final una aportació en forma de donatiu que faci possible el desenvolupament dels projectes assistencials dela FundacióEsclerosiMúltiple. 

L’acte està organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa,la FundacióEsclerosiMúltiple i l’Ajuntament de Montmeló i compta amb el suport dela SecretariaGeneralde l’Esport dela Generalitatde Catalunya, el Circuit de Catalunya,la FederacióCatalanad’Atletisme i el Diari Sport. 

Aquesta setmana, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, en el transcurs d’un dinar en l’Hotel Don Cándido de Terrassa, amb la presència dels organitzadors com l’alcalde de Montmeló, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, representants del Circuit de Catalunya, del diari Sport i l’Associació Mitja Marató de Terrassa, va fer entrega a la presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Sra. Rosa Maria Estrany, d’un xec de 39.000 euros,  import recaptat de les inscripcions a les diferents curses que es van disputar el passat 2 de juny en el Circuit de Catalunya. Aquesta important aportació econòmica va dirigida a la investigació d’aquesta malaltia i a diferents projectes assistencials. 

La darrera edició celebrada del “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi múltiple”, el 2 de juny de2013, haestat tot un èxit, tant a nivell de participació, unes 2.200 persones es van inscriure’s en les diferents proves que es van dur a terme durant la jornada solidaria, com d’assistència, amb la presència de més de 9.000 persones que es van desplaçar al Circuit de Catalunya. 

L’esclerosi múltiple 

A tot el món hi ha 2.500.000 casos diagnosticats. A Catalunya afecta a 7.000 persones. És la malaltia crònica més freqüent en adults joves a Europa i la segona causa d’incapacitat en aquest grup de població, després dels accidents. 

L’esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central (SNC) que afecta el cervell i la medul·la espinal. Afecta doblement a les dones. Es diagnostica majoritàriament entre els 20 i els 40 anys. No és una malaltia contagiosa, ni hereditària, ni mortal. 

Els símptomes varien en funció de la part del sistema nerviós central afectada. Pot comportar: trastorns sensitius; trastorns motors amb debilitat muscular; alteracions de l’equilibri; trastorns visuals; disfunció esfinteriana; alteracions sexuals; trastorns cognitius; fatiga. 

El diagnòstic es produeix en un moment vital de la vida de les persones, quan s’inicien els projectes personals i laborals. 

La missió de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’EM i de les seves famílies; promoure la inserció laboral de les persones amb discapacitat física i destinar recursos a la investigació. 

Els Hospitals de Dia de la FEM, són un servei d’atenció soci-sanitària, amb enfocament interdisciplinar, al que acudeixen els pacients amb una malaltia neurològica discapacitant i progressiva per rebre tractament rehabilitador. 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web