info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h03-07-2013

34 edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa. Ciutat, esport i solidaritat.


Amb motiu de la Festa Major de Terrassa, s'ha celebrat una nova edició de la ja consolidada cursa popular deFesta Major de Terrassa, organitzada de forma conjunta per l'Ajuntament de Terrassa i l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), puntuable pel Circuit de Curses Activa't. Aquesta cursa ha estat en benefici d'Oncolliga.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa
 
 
De la mateixa forma que ha succeït en edicions anteriors, la Cursa Popular de Festa Major de Terrassa ha tornat a comptar amb una important participació. Uns 1.500 atletes es van inscriure per disputar les dues curses programades, la cursa infantil, de 800 mtrs. i la cursa d'adults, de 8.000 mtrs.. Xifra a la qual se li suma els corredors no inscrits que també van participar en aquest esdeveniment esportiu.
 
Com ja ve sent habitual, la celebració d'aquesta cursa també ha permès beneficiar a una entitat com Oncolliga, la qual va rebre, després de la seva disputa, un xec de 1.480 euros, import recaptat de les inscripcions realitzades.
 
En primer lloc es va disputar la cursa infantil, de 800 mtrs., amb victoria clara de la corredora del Club Atletisme Sant Boi, Irina Belmonte, que es va imposar amb un temps de 2:42, seguida de Adrià Gil, amb 2:50 i David Bosch amb un temps de 2:52.
 
En la cursa d'adults victoria clara per l'atleta terrassenc Jaume Leiva que va cobrir els 8.000 metres amb un temps de 25:09. En categoria femenina, una altra corredora local, Sandra Asín es va imposar de forma clara amb un temps de 31:06
 
CLASSIFICACIÓ ABSOLUTA MASCULINA, 34a CURSA FESTA MAJOR
 
1.- Jaume Leiva                     25:09            
2.- Radouane Nour                 25:48            
3.- Javier Ojeda                     26:56            
 
CLASSIFICACIÓ ABSOLUTA FEMENINA, 34a CURSA FESTA MAJOR
 
1.- Sandra Asín                      31:06            
2.- Encarna Garcia                 32:01            
3.- Carme Ballesteros            33:19            
 
 
CLASSIFICACIÓ INFANTIL MASCULI, 34a CURSA FESTA MAJOR
 
1.- Adrià Gil                            2:50            
2.- David Bosch                      2:52            
3.- David Poderoso                 2:54            
 
CLASSIFICACIÓ INFANTIL FEMENINA, 34a CURSA FESTA MAJOR
 
1.- Irina Belmonte                 2:42            
2.- Marta Calvis                    2:57              
3.- Andra Santana                 3:02            
 
 
 
ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
 
www.mitjaterrassa.org
Mail: info@mitjaterrassa.org 
Facebook: Mitjaterrassa 
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web