info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h26-07-2013

La Mitja Marató de Terrassa ja te data


La quinzena edició de la Mitja Marató de Terrassa es disputarà, juntament amb la novena edició de la cursa Santi Centelles (5 Km.), el 26 de gener de 2014.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Terrassa tornarà a acollir una nova edició, de la ja consolidada cursa atlètica, la  Mitja Marató ciutat de Terrassa, que es celebrarà juntament amb la cursa de 5 km., la Santi Centelles. el proper 26 de gener de 2014, proves organitzades per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.
 
Disputades catorze edicions  fins la data, any rera any, la Mitja Terrassa ha aconseguit consolidar-se com una prova de gran prestigi dins el calendari de curses atlètiques i convertir-se en un dels esdeveniments esportius més destacats de la nostra ciutat a tots els nivells.
 
La darrera edició, celebrada el 27 de gener de 2013, uns 3.600 corredors van formar part d'aquesta jornada esportiva. Rafael Iglesia i Inna Lebedieva van ser els guanyador de la 14ena. Mitja Marató de Terrassa i Radouane Nour i Sandra Alonso es van imposar en la vuitena edició de la Cursa Santi Centelles.
 
Al igual que en les darreres edicions celebrades, la quinzena edició presentarà novetats importants en les quals està treballant actualment l'organització. L'objectiu de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, es mantenir les principals característiques d'aquesta cursa, conservar el binomi esport-societat-solidaritat,  motiu pel qual es continua amb importants accions que ja van ser aplicades en la darrera edició com el 50% de descompte en les inscripcions a totes les persones en situació d'atur, el banc d'aliments, a més d'altres accions.
 
Les inscripcions a la quinzena Mitja Marató de Terrassa i novena cursa Santi Centelles esta previst que s'obrin durant el mes de setembre a través de la web de l'entitat: www.mitjaterrassa.org
 
 
 
ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
 

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org 
Facebook: Mitjaterrassa 
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web