info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h19-08-2013

Camí de Santiago des de Terrassa


En Josep Manel Ortí, responsable d’infraestructures de l’entitat i un dels iniciadors de la Mitja de Terrassa, un excel·lent company des de els nostres temps atlètics i millor persona, empren avui dilluns 19 d’agost, El Camí de Santiago, des de Terrassa, uns 1200Km que farà caminant , amb etapes d’uns 30Km cada dia.
Categoria: socials
Penjat per: mitjaterrassa

Avui, tenim el plaer d’anunciar-vos, l’activitat que empren un dels nostres companys i amics d’organització (AEMMT).

 

 Ell juntament amb el Pep Mota, han estat els iniciadors de les sortides “caminades” setmanals, que s´han dut a terme, com a novetat, durant aquest any 2013, i sens dubte l’entusiasme i preparació que porta en Manel, de ben segur que arribarà a “meta”.

 

Com a mostra de la seva sensibilitat, porta amb ell, i ho deixarà com ofrena, una samarreta de la Mitja, amb la llegenda: “mitjaterrassa.org en memòria de les víctimes”

 

Es un orgull i satisfacció per l’organització, que aquestes iniciatives, tot i esser una activitat particular, es recordi al grup on es  pertany.

 

El Manel s’unirà al grup de companys de l’organització que han participat al Camí de Santiago, però el primer en fer-lo tot caminant i seguit.

 

Recordem qui la fet:

 

 La Mari Carmen, la ha fet dues vegades amb bici (camí francès i camí del nord)

La Sílvia, ha fet el camí francès, amb quatre etapes.

 El Pep Mota i la Núria, van fer l'any passat, l’últim tram d'uns 100k.

 

Així doncs, des de els teus companys d’organització et desitgem una bona travessa!!

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
 

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org 
Facebook: Mitjaterrassa 
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web