info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h30-08-2013

MATADEPERA S'ACTIVA AMB LA SEVA CURSA POPULAR


Dissabte 31 d'agost, Matadepera acull la novena prova del Circuit de Curses Activa't, sota l'organització conjunta de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassaAmb motiu de la Festa Major de Matadepera 2013, la localitat vallesana celebra una nova edició de la seva cursa popular, la Cursa de Festa Major, puntuable pel Circuit de Curses Activa't. Prova que en la seva darrera edició va comptar amb una important participació, marcant rècord d'inscrits,  més de 800 atletes entre la competició en categoria infantil i absoluta. Segons les previsions, aquesta xifra es podria superar el pròxim dissabte, a faltar del tancament de les inscripcions, en aquests moments s'iguala el nombre de participants.

 

A partir de les 18 hores, s'iniciarà la cursa infantil, amb un recorregut d'1'5 Km. El circuit en aquesta categoria es realitzarà pels carrers que envoltent les Piscines Municipals, Av. Del vallès cantonada Dtor. Flemming, amb sortida i arribada en la mateixa instal·lació Municipal.

 

La sortida en categoria absoluta es donarà a les 18'30 hores. Un total de 10 Km., dues voltes al circuit, amb sortida i arribada  davant les instal·lacions de les Piscines Municipals (Av Del Vallès/Dtor. Flemming). El recorregut inclou diversos carrers del centre del municipi.

 

Avui, a les 19 hores, es tancant les inscripcions oficials  a través de la web: www.mitjaterrassa.org i de forma presencial, en les mateixes instal·lacions Municipals de les Piscines de Matadepera. Tot i així,  divendres i dissabte es mantenen les inscripcions obertes únicament presencialment (a les Piscines de Matadepera) que permetrà la participació, però no constarà en les classificacions oficials.

 

Com ja és habitual en l'organització d'aquest tipus de curses, la Cursa Popular de Matadepera manté la seva condició solidària. Una part de l'import de les inscripcions anirà destinat a Càrites de Matadepera.

 

La Cursa Popular de Festa Major de Matadepera és la novena i penúltima prova del Circuit de Curses Activa't 2013. Competició que es va iniciar en el mes de gener amb la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles i finalitzarà el proper més d'octubre amb la disputa dels 100 km. En pista de Terrassa.

 

Lideran aquest Circuit de Curses en categoria absoluta masculina  Andrés Sánchez, Sergi Padró i Vicenç Sellares i en categoria absoluta femenina Carme Ballesteros, Beatriz García i Puri Molina.

 

En categoria infantil, Roger Garreta i David Bosch lideran la classificació masculina i Irina Belmonte i Beatriu Bosch ocupen les primeres posicions en femines.

 

 

 

Les Dades:

Cursa Popular de Festa Major de Matadepera 2013

Puntuable Circuit Curses Activa't 2013

Data: Dissabte 31 d'agost de 2013

Horaris: 18 hores cursa infantil (1'5 Km.)

                18'30 hores cursa absoluta (10 km.)

Preu: 3€

Més informació: www.mitjaterrassa.org i Piscina Municipal de Matadepera.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
 

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org 
Facebook: Mitjaterrassa 
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web