info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h26-09-2013

Sorteig 5 dorsals i 5 bosses del corredor per la 15a Mitja Marató de Terrassa 2014


Us agrada corre? Voleu participar a la 15a Mitja Marató de Terrassa gratis? I emportar-vos regals? Ara ho podeu aconseguir amb aquest sorteig d´octubre, que organitzem des de l´AEMMT També válid per la 9a Cursa Popular Santi Centelles, que es disputarà el mateix dia. 26 de Gener 2014

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

L´Associació Mitja Marató de Terrassa, vol premiar als seus seguidors realitzant un sorteig que consisteix en regular 5 dorsals mes 5 bosses del corredor, per alguna de les dues probes que tindran lloc el 26 de gener a Terrassa: La 15a Mitja Marató de Terrassa o la 9a Cursa Popular Santi Centelles 5K. Els participants nomes han de ser seguidors de la nostra pàgina de facebook i/o Twitter i dir-nos, quin seria per ells/es el millor regal que podrien rebre per inscriure’s a la Mitja Marató Terrassa.

 

Així doncs no us ho podeu perdre, us diem com aconseguir un d’aquests 5 dorsals amb els seus regals de la bossa del corredor (regal exclusiu, botifarrada, bitllet renfe, etc....)

 

1-     Ser fan de la pàgina de Facebook. (Clickeu l’enllaç)

2-     Respondre la pregunta: Quin seria el teu regal ideal?

3-     Compartir amb els teus amics.

 

Un cop fet aquests tres passos, entrareu en el sorteig dels 5 dorsals mes regals, i el pròxim 25 d’octubre sabreu si heu estat els guanyadors/es.

 

Esteu atents que moltes novetats i sorpreses us anirem desvetllant durant aquests dies sobre la prova estrella del l’any la 15a Mitja Marató de Terrassa 2014.

Podeu participar en aquest link: Sorteig 5 dorsals.

 

Hashtags: #mitjaterrassa14

                #sorteigdorsals

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
 

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org 
Facebook: Mitjaterrassa 
Twitter: @mitjaterrassa
#mitjaterrassa

Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web