info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h26-09-2013

Sorteig 5 dorsals i 5 bosses del corredor per la 15a Mitja Marató de Terrassa 2014


Us agrada corre? Voleu participar a la 15a Mitja Marató de Terrassa gratis? I emportar-vos regals? Ara ho podeu aconseguir amb aquest sorteig d´octubre, que organitzem des de l´AEMMT També válid per la 9a Cursa Popular Santi Centelles, que es disputarà el mateix dia. 26 de Gener 2014

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

L´Associació Mitja Marató de Terrassa, vol premiar als seus seguidors realitzant un sorteig que consisteix en regular 5 dorsals mes 5 bosses del corredor, per alguna de les dues probes que tindran lloc el 26 de gener a Terrassa: La 15a Mitja Marató de Terrassa o la 9a Cursa Popular Santi Centelles 5K. Els participants nomes han de ser seguidors de la nostra pàgina de facebook i/o Twitter i dir-nos, quin seria per ells/es el millor regal que podrien rebre per inscriure’s a la Mitja Marató Terrassa.

 

Així doncs no us ho podeu perdre, us diem com aconseguir un d’aquests 5 dorsals amb els seus regals de la bossa del corredor (regal exclusiu, botifarrada, bitllet renfe, etc....)

 

1-     Ser fan de la pàgina de Facebook. (Clickeu l’enllaç)

2-     Respondre la pregunta: Quin seria el teu regal ideal?

3-     Compartir amb els teus amics.

 

Un cop fet aquests tres passos, entrareu en el sorteig dels 5 dorsals mes regals, i el pròxim 25 d’octubre sabreu si heu estat els guanyadors/es.

 

Esteu atents que moltes novetats i sorpreses us anirem desvetllant durant aquests dies sobre la prova estrella del l’any la 15a Mitja Marató de Terrassa 2014.

Podeu participar en aquest link: Sorteig 5 dorsals.

 

Hashtags: #mitjaterrassa14

                #sorteigdorsals

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
 

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org 
Facebook: Mitjaterrassa 
Twitter: @mitjaterrassa
#mitjaterrassa

Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web