info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h27-09-2013

La Mitja Terrassa ja compta amb els primers inscrits


El 26 de gener de 2014, la Mitja Marató de Terrassa complirà la seva quinzena edició que es celebrarà conjuntament amb la novena edició de la Cursa Popular Santi Centelles, de5 km.. Des del dia 24 de setembre, les inscripcions a les dues curses ja es poden formalitzar i ja compta amb els primers inscrits.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

 

 

Any rere any, la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles han experimentat un creixement important de participació. La darrera edició va comptar amb un total de 3.600 atletes inscrits, xifra que es vol superar el proper 26 de gener de 2014. Un dels objectius de l’organització és arribar als 5.000 inscrits.

 

El preu d’inscripció es manté el mateix de la darrera edició. Fins el 31 de desembre, 16€ la Mitja i 8€ la Santi Centelles, a partir de l’1 de gener de 2014, 18€ la Mitja i 10€ la Santi Centelles.

 

De la mateixa forma també es mantenen els preus especials per les persones que estiguin en situació d’atur amb una reducció del 50% per cada cursa. Aquestes inscripcions s’iniciaran el 14 de novembre.

 

La Mitja Marató de Terrassa s’ha convertit en una prestigiosa prova dins del calendari de curses atlètiques, i ha comptat, fins la data, amb la participació d’esportistes d’elit en el mon de l’atletisme, fet que es vol mantenir per la propera edició.

 

Esport, solidaritat i ciutat son tres de les principals característiques que marquen la Mitja de Terrassa.

 

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzadors d’aquesta cursa, ha aconseguit que la Mitja Terrassa  s’identifiqui plenament amb la seva ciutat, no nomes per la celebració de la cursa en sí, sinó també pels nombrosos actes que es duen a terme previs a la disputa de la prova.

 

L’èxit de les accions que es van iniciar per la celebració de la catorzena Mitja Marató de Terrassa es mantindran per aquesta propera edició degut al gran èxit que van tenir i que es va reflectir en la cursa. Accions com els entrenaments per dones i dirigit per dones, que va suposar un increment satisfactori de la participació de dones a la cursa, amb un percentatge de 21’85 de participació femenina. De la mateixa forma, un dels objectius importants de l’organització, també assolit la darrera edició, la participació ciutadana. Del 18’40% de la primera edició al 48’41% de l’ultima Mitja Terrassa celebrada..

 

L’entitat terrassenca sempre s’ha distingit per la seva solidaritat, especialment en moments de crisi econòmica. Es treballa per potenciar accions de caure solidari, amb la participació de nous col·lectius. Es tornarà a realitzar, entre altres, la recollida d’aliments per distribuir entre les persones més necessitades i que va significar, en la darrera edició, una aportació important per les entitats responsables de la seva distribució.

 

 

Les inscripcions es poden fer a través de la web: www.mitjaterrassa.org

 

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web