info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h06-10-2013

Camí de Santiago des de Terrassa II


En Josep Manel Ortí, responsable d’infraestructures, ja ha acabat el Camí de Santiago. 1300Km, 47 dies i molta il·lusió.

Categoria: socials
Penjat per: mitjaterrassa

El nostre amic i company, Josep Manel Orti, ja ha arribat a la fi del Camí de Santiago. 1.300Km, 47 dies de camí, moltes hores i patiments..... Insuperable força de voluntat, que ha demostrat, desprès de sortir el passat 19 d’agost des de Terrassa.

 

Aquest company de l’organització, que amb el seu esperit de superació, ha superat les adversitats, inclemències del temps, problemes de salut, esgotament físic i emocional, etc. Però ha vist complerts els seus objectiu aquest cap de setmana.

Amb ell, i com a motiu de recordatori dels morts a Bòston i Galícia, ha fet l´ofrena d´una samarreta de l’organització “mitjaterrassa”, que ha portat al seu equipatge durant tot el Camí de Santiago.

De part dels seus companys, només podem felicitar-lo i desitjar-li un ràpid camí de tornada i descans, ja que el volem amb nosaltres per la prova dels 100K el pròxim 10 d’octubre.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA
 

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org 
Facebook: Mitjaterrassa 
Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

 

 


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web