info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h24-10-2013

BBVA i L´Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa junts amb l´esport terrassenc


L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i el banc BBVA han signat un acord de patrocini per aquest 2013/2014.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

L'AEMMT i el banc BBVA han signat un acord de patrocini per el qual l'entitat financera i la Mitja estableixen les actuacions de publicitat i màrqueting, així com les línies de col·laboració en general entre ambdues entitats. Cal posar de manifest que el banc BBVA segueix la línia de patrocini i suport que provenia d'Unnim i que va iniciar, en el seu moment, Caixa Terrassa, mantenint la relació, per tant, des de l'inici de la cursa en la seva primera edició.

La signatura del present acord es va celebrar a les oficines del banc BBVA a la Rambla d'Egara de Terrassa.

 

En representació d'aquesta entitat va signar el Sr. Luis Enrique Santaolaria, Director de Zona de Terrassa i per part de la Mitja, el Sr. David Otero, President de l'Associació Esportiva Mitja Terrassa.

 

Per tant, amb una col•laboració que fa mes de 15 anys que es va iniciar, aquesta nova edició, 2013/14, l´entitat comptarà ama el suport de BBVA, així com altres patrocinis que us anirem ampliant en els següents dies.

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web