info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h25-10-2013

Per segon any consecutiu, les fèmines preparen la 15a Mitja Marató de Terrassa i la 9a Cursa Popular Santi Centelles (5K)


Desprès de l´éxit en la primera convocatòria, (2012) d'entrenaments, destinats i dirigits a les dones, organitzat per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, i amb l'objectiu d'incrementar la participació femenina en l´atletisme i l´esport, l´entitat s´ha reunit aquest mes d´Octubre, per tal de fer balanç del primer any d´inici d´aquesta activitat.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

Un grup representatiu de mes de 50 dones, van acudir a la seu que l´entitat té al Carrer del Vall, per tal de trobar-se amb alguns dels membres de l´organització, que s´encarreguen de promoure aquesta iniciativa, liderada aquest any, per la nostre reconeguda atleta terrassenca Anna Cos.

El feedback, va ser boníssim, les atletes, ens van transmetre el seu agraïment, per poder sortir a entrenar, en un grup controlat i dirigit per una gran atleta. L´Organització, per la seva part, i com a mostra d´agraïment, per la seva participació en aquesta segona edició, els va fer entrega, com a regal, d´una suadora Mitja Marató de Terrassa.

També van manifestar el seu agraïment a l´Anna Cos, que está fent una labor tremendament social i valuosa, per totes les integrants.

Les atletes es citen cada dimarts a les 19.30h, al Passeig 22 de Juliol, davant el Parc Vallparadis (Plaça de l'Apotecari, sortida habitual de la Mitja Terrassa) per continuar la seva preparació de cara a la prestigiosa prova.     Els entrenaments estan oberts a totes les dones que vulguin entrenar o perfeccionar, participar d'una experiència esportiva, social i integradora sense importar l'edat.

Degut a l´èxit i la gran demanda, s´obrirà un grup nou els dimecres, pendent de definir l´hora. Aquest grup, segurament, anirà a càrrec de la Carme Ballesteros.

GRÀCIES A TOTES PER LA VOSTRA FORÇA DE VOLUNTAT I ESPERIT DE SUPERACIÓ!!!

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

 


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web