info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h25-10-2013

Per segon any consecutiu, les fèmines preparen la 15a Mitja Marató de Terrassa i la 9a Cursa Popular Santi Centelles (5K)


Desprès de l´éxit en la primera convocatòria, (2012) d'entrenaments, destinats i dirigits a les dones, organitzat per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, i amb l'objectiu d'incrementar la participació femenina en l´atletisme i l´esport, l´entitat s´ha reunit aquest mes d´Octubre, per tal de fer balanç del primer any d´inici d´aquesta activitat.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

Un grup representatiu de mes de 50 dones, van acudir a la seu que l´entitat té al Carrer del Vall, per tal de trobar-se amb alguns dels membres de l´organització, que s´encarreguen de promoure aquesta iniciativa, liderada aquest any, per la nostre reconeguda atleta terrassenca Anna Cos.

El feedback, va ser boníssim, les atletes, ens van transmetre el seu agraïment, per poder sortir a entrenar, en un grup controlat i dirigit per una gran atleta. L´Organització, per la seva part, i com a mostra d´agraïment, per la seva participació en aquesta segona edició, els va fer entrega, com a regal, d´una suadora Mitja Marató de Terrassa.

També van manifestar el seu agraïment a l´Anna Cos, que está fent una labor tremendament social i valuosa, per totes les integrants.

Les atletes es citen cada dimarts a les 19.30h, al Passeig 22 de Juliol, davant el Parc Vallparadis (Plaça de l'Apotecari, sortida habitual de la Mitja Terrassa) per continuar la seva preparació de cara a la prestigiosa prova.     Els entrenaments estan oberts a totes les dones que vulguin entrenar o perfeccionar, participar d'una experiència esportiva, social i integradora sense importar l'edat.

Degut a l´èxit i la gran demanda, s´obrirà un grup nou els dimecres, pendent de definir l´hora. Aquest grup, segurament, anirà a càrrec de la Carme Ballesteros.

GRÀCIES A TOTES PER LA VOSTRA FORÇA DE VOLUNTAT I ESPERIT DE SUPERACIÓ!!!

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

 


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web