info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h27-11-2013

Pel·ícula THE ATHLETE 14 desembre Centre Cultural de Terrassa


The ATHLETE es una pel·lícula que explica la història del primer atleta africà que va guanyar uns Jocs Olímpics.

La pel·lícula es projectarà  dissabte a 14 de desembre al Centre Cultural de Terrassa. Els diners recaptats es destinaran a la cooperació amb Etiòpia.

Categoria: socials
Penjat per: mitjaterrassa

“The Athlete” (VO subtitulada en català), una ficció que recrea la història de superació de l’atleta etíop Abebe Bikila. L’acte, que està organitzat per l´Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la fundació AFNE, comptarà amb la presència del director i actor protagonista, Rasselas Lakew.

Els diners recaptats amb les entrades de la pel·lícula es destinaran a la cooperació amb Etiòpia.

Per segon any consecutiu, l´AEMMT, col·labora amb AFNE per tal d´ajudar-los en la seva labor, son una ONG  que té l’objectiu de donar suport  a les famílies adoptants a Etiòpia en tots els aspectes relacionats amb la postadopció, i de finançar projectes de cooperació i desenvolupament en aquest país, orientats a millorar les condicions de vida de la infància.

L´entrada val 5€ i es paga directament al Centre Cultural el dia de la projecció.

Proper 14 de desembre 2013 al Centre Cultural de Terrassa

 

 


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web