info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h02-12-2013

CALIFORNIA SPORTS AMB LA MITJA TERRASSA


La quinzena edició de la Mitja Marató de Terrassa i novena Cursa Popular Santi Centelles, que se celebrarà el 26 de gener de 2014, comptarà amb un nou patrocinador, CALIFORNIA SPORTS.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i CALIFORNIA SPORTS han signat un acord de patrocini per el qual estableixen les actuacions de publicitat i màrqueting, així com les línies de col·laboració en general entre ambdues entitats.

 

CALIFORNIA SPORTS és un centre de referència a Terrassa per trobar tot tipus d’equipament esportiu amb una aposta clara pel món del running. Destacar que es tracta del primer acord de patrocini signat entre ambdues entitats amb el desig que es mantingui durant molts anys.

 

Per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, poder comptar amb un nou patrocinador és, sens dubte,  molt important per poder dur a terme l’organització d’un esdeveniment esportiu i social tant important per la nostra ciutat i els nostres esportistes.

 

La signatura del present acord es va celebrar a Terrassa. En representació de CALIFORNIA SPORTS van signar els senyors Sergio i Juan Exposito com a responsables de l’empresa, i per part de la Mitja, el Sr. David Otero, President de l’Associació Esportiva Mitja Terrassa. 

 

(Foto: moment de la signatura de col·laboració entre ambdues entitats. Part esquerra imatge, David Otero, President Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, acompanyat dels germans Exposito en representació de CALIFORNIA SPORTS).

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATO TERRASSA

www.mitjaterrassa.org

  Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa  

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa

Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web