info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h17-12-2013

Càsting per l´anunci de TV i actes de la 15a Mitja Marató Ciutat de Terrassa


L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb l’objectiu de promoure l'esport entre el jovent de la ciutat, ha organitzat un càsting de nois i noies, per tal que protagonitzin l'anunci d'aquest any de TV i ràdio

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

Aquesta acció té  també  la intenció de que els joves seleccionats, siguin part activa dels actes que envolten aquesta 15a edició de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa. Participaran en la Festa de Presentació que tindrà lloc el 17 de Gener al Centre Cultural, a la fira del corredor al Hotel Don Càndido els dies 24 i 25, i correran els/les que ho desitgin  alguna de les dues proves que es celebraran el proper 26 de gener de 2014.

 

Sabent la importància que te l’esport per a la nostre salut, volem fer una crida als joves, donant-li la oportunitat de formar part de la gran festa que suposa per nosaltres les proves atlètiques que desenvolupem al llarg de l’any, així doncs us animem a venir al càsting que farem:

 

El 19 de Desembre
A les 11h
Al Carrer Vall 53 2n pis

 

Per qualssevol dubte adreceu-vos a: marketing@mitjaterrassa.org


 


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web