info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h01-01-2014

L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i RunnersTV oferiran cobertura audiovisual personalitzada als atletes de la 15a Mitja Marató de Terrassa


Una edició caracteritzada  per oferir nous serveis al corredor.
Els participants poden sol·licitar el seu propi vídeo de la cursa en el moment de la inscripció
La productora egarenca innova amb un producte inèdit a un preu molt assequible

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

RunnersTV i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa han establert un acord per oferir un vídeo personalitzat als atletes que participin a la prova de 21km prevista pel proper 26 de gener. El servei, totalment inèdit en curses d’aquesta distància, pretén arribar al màxim nombre de corredors a través d’un cost molt econòmic. Els participants de la Mitja Marató de Terrassa podran sol·licitar el seu propi vídeo en el moment que s’apuntin a la cursa per tan sols 4 euros addicionals, els quals es sumaran directament a l’import total de la inscripció. També disposaran de l’opció de demanar el vídeo el mateix dia de la prova, en aquest cas per 5 euros, a través d’un estand instal·lat a la zona de l’arribada.

Des de l'organització s’estan portant a terme accions contemplades dins l’últim pla estratègic, sent una d'elles augmentar la qualitat i el servei al corredor. Lorena Mármol, directora de màrqueting de l’AEMMT, explica els motius que han portat a l’entitat egarenca a apostar per aquest projecte. “La Mitja de Terrassa és quelcom més que una prova esportiva. Pretenem poder potenciar i incentivar l’activitat econòmica de la ciutat, així com recolzar projectes innovadors i donar suport als emprenedors locals”, destaca Mármol, recordant que “els tres pilars principals del nostre ADN són l'esport, la solidaritat i fer ciutat”. D’altra banda, la representant de l’entitat esportiva expressa la seva voluntat de que la proposta esdevingui un èxit. “Esperem que aquesta iniciativa conjunta entre l’AEMMT i RunnersTV sigui ben rebuda pels atletes i la puguem repetir anualment", conclou la directora de màrqueting.

Per part de RunnersTV, Alberto Lacasa, gerent de la productora audiovisual terrassenca, enumera alguns dels múltiples actius que el vídeo aporta tant a la cursa, en general, com a l’atleta, en particular. “El corredor té l’oportunitat d’observar la seva evolució al llarg de la carrera a través d’un vídeo que podrà visionar tantes vagades com vulgui i, inclús, podrà compartir a les xarxes socials. Obtenint aquest producte, l’atleta s’emporta un gran record de la cursa a un preu molt econòmic i assequible per la majoria. D’altra banda, l’organització aposta peruna imatge de modernitat, oferint un altre servei als corredors i recolzant un projecte pioner d’una empresa local, el qual també servirà per difondre encara més la marca de la Mitja de Terrassa”, apunta Lacasa.

Pel que fa a les característiques del vídeo, aquest consistirà en un recull de clips audiovisuals dels passos de l’atleta per cada punt quilomètric cronometrat. Així, el resum personalitzat de la cursa inclourà el moment de la sortida i de l’arribada, a més d’altres tres punts intermitjos, amb una diversitat de nou plans diferents. La durada del vídeo oscil·larà entre 1’30’’ i 2’ i les imatges aniran acompanyades de música. Els atletes que sol·licitin el vídeo, el rebran via e-mail a través d’una URL personalitzada, totalment privada. Cal destacar que l’únic requeriment tècnic és córrer la cursa amb el xip electrònic, per tal de disposar de les dades cronomètriques de cada parcial. Aquells atletes que ja s’hagin inscrit a la Mitja, poden sol·licitar el seu vídeo contactant amb l’Organització, o bé enviant un e-mail a runnerstv@gmail.com.Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web