info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h19-01-2014

CIRSA renova el seu patrocini amb la Mitja Terrassa


L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i CIRSA ratifiquen el seu acord de col·laboració per la quinzena edició de la Mitja Marató de Terrassa que es celebrarà el 26 de gener de 2014.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Terrassa es prepara per  acollir, el proper 26 de gener, una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles (5 km). Sota l’organització de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, que ja compta amb catorze edicions celebrades d’aquesta important prova per la nostra ciutat, sens dubte, destaca el paper fonamental dels patrocinadors de la cursa, qui fan possible la seva organització.

 

L’Associació Esportiva compta amb importants col·laboradors, molts d’ells han donat suport a la Mitja des dels seus inicis, com es el cas de CIRSA, qui vol mantenir la seva confiança amb aquesta important prova atlètica per la nostra ciutat i del calendari nacional de curses atlètiques.

 

CIRSA és una empresa terrassenca de joc i oci fundada l’any 1978 i un dels líders mundials en el sector. Te més de 14.000 treballadors i més de 200 empreses presents en més de 70 països.

 

L’acord es va signar a Terrassa davant la presencia d’ambdues entitats. Per part de Cirsa, el Sr Pau LLorens (dreta de la imatge), director Corporatiu d’imatge i Comunicació del Grup Cirsa, en representació de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, el seu president Sr. David Otero (esquerra imatge).

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org  

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa  


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web