info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h19-01-2014

L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa presenta oficialment la quinzena edició en el Centre Cultural Terrassa.


A poc més d'una setmana per la disputa de la quinzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, el Centre Cultural Terrassa ha acollit la presentació oficial d'aquesta prestigiosa prova que s'ha convertit en una prestigiosa cursa dins del calendari anual de l'esport de la nostra ciutat.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa


L'acte, presentat per la periodista Mariona Tomàs, es va iniciar amb l'actuació de la companyia de teatre Zinc Co, que va donar la benvinguda al públic amb unes escenes de l'obra “Marathon”.

 


La Mitja Terrassa es disputarà el pròxim diumenge 26 de gener. L'organització espera superar la participació de la darrera edició xifrada en 3.600 atletes amb la presència d'atletes d'alt nivell com el corredor olímpic Nacho Cáceres, guanyador en el 2011, que surt com un dels favorits a la victòria juntament amb el guanyador de l'última Mitja de Tarragona Otmane Btaimi. També destaca la presència terrassenca i candidat a ocupar el pòdium de Just Sociats. Altres corredors de renom que pendran sortida  en aquesta edició seran la  d'Abdoul El Jafari, Abdel Ait, Radouane Nour i Xavi Garcia, En categoria femenina està prevista la presència de la guanyadora de la darrera edició, Inna Lebedieva, juntament amb fátima El Aouaja.

Els actors i l´actriu del Spot de TV d´aquest any, van lluir les samarretes, que seràn el regal de les proves d´aquest proper 26 de gener.


 

Com ja és habitual en la gala de presentació de la Mitja Marató, un dels moments destacats i més emotius és l'entrega del Premi Nöel Otero, un trofeu honorific que premia a una persona o institució que s'hagi distingit pel seu suport a la prova. En aquest cas el guardó va recaure en la figura del conseller d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega.


 

Amb la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles, s'inicia una nova edició del Circuit de Curses Activa't, organitzat de forma conjunta per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa, que engloba una sèrie de curses que s'inicien el próxim 26 de gener i finalitza el 18 d'octubre. Durant l'acte de presentació es va entrega dels trofeus dels guanyadors del 2013. El guanyador d'aquest any en la categoria absoluta masculina ha estat per Vicenç Sellarès, seguit per Sergi Padró i Marc Graells. En categoria femenina, Carme Ballesteros en primer lloc, seguida per Anna Cos i Alicia López. En categoria infantil, en categoria masculina victòria per Roger Garreta i en fémines per Irina Belmonte.


 

 

Com és habitual, va tancar aquesta presentació oficial els parlaments institucionals, en aquesta ocasió a càrrec del president de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, el senyor David Otero, que va destacar la importància d'haver arribat a la quinzena edició amb uns objectius clars per l'entitat: esport, ciutat i solidaritat. La intervenció de l'alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, va coincidir en destacar els valors de la Mitja Marató de Terrassa, ciutadania i solidaritat.


 

 


 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

 

www.mitjaterrassa.org  

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa  


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web