info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h07-06-2012

L’AEMMT en constant moviment de millora i innovació


L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) presenta la seva nova web, una de les primeres accions de millora i innovació del Pla de la Mitja 2012-2013.
Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa presenta la seva nova web amb el principal objectiu d’oferir als seus usuaris una informació actualitzada i de qualitat, al mateix temps, facilitar els diferents tràmits, el més destacat, les inscripcions a les diferents curses que organitza l’entitat terrassenca.

 Una de les millores de la nova web és l’adaptació a tots els dispositius mòbils, des de smartphones a Ipads, l’usuari pot accedir des de qualsevol lloc. Entenem, que tot i què som una entitat amb un alt percentatge de fidelització del nostres usuaris, hem d’arribar als futurs corredors i aquests estan a l’última en noves tecnologies. Es per això, que en una segona fase de millora de la web, concretament de cara al mes de setembre, introduirem a la mitja en les xarxes socials, integrant la web amb Facebook, Twitter, Youtube, etc…

Per una altra banda, la disposició organitzativa de la web a millorat envers la navegació, fent-la molt més intuïtiva i fàcil de navegar. A través del RSS els interessats en estar al dia de totes les novetats de l’esport és poden subscriure a les nostres noticies.

 Una de les novetats més importants que presenta aquesta web és el nou format d’inscripcions a les curses. L’usuari podrà triar més fàcilment la cursa on inscriure’s, fer el pagament i, al moment, comprovar la seva inscripció a la cursa seleccionada.

 Amb la presentació oficial de la nova web de l’AEMMT s’obra també les inscripcions per la cursa de la Festa Major de Terrassa 2012, que tindrà lloc el proper dissabte 30 de juny de 2012.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa

Comunicació


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web