info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h30-01-2014

L'ONZENA EDICIÓ DEL CIRCUIT DE CURSES ACTIVA'T EN MARXA


La disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles donen tret de sortida a l'onzena edició del Circuit de Curses Aciva't, organitzat de forma conjunta per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El Circuit de Curses Activa't de Terrassa, des dels seus inicis, te com a objectiu el d'unificar les curses de la ciutat i els seus voltants per tal de facilitar la practica esportiva al major número de persones. Aquest fet, sens dubte, va propiciar la integració de Mútua de Terrassa, ara fa sis anys, com organitzador juntament amb l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), adquirint la denominació de Circuit de Curses Activa't. Salut, esport i qualitat de vida és la principal característica que defineix aquest Circuit.

 

Ahir va tenir lloc a Terrassa l'acte de presentació de l'onzena edició del Circuit, amb la presència de la Sra. Anna Folch, Cap de Comunicació de Mútua de Terrassa i Emili Asín, cap de relacions externes de l'AEMMT. Asín va destacar la importància que ha adquirit aquest circuit de curses, amb un augment molt significatiu de participació. Pel representant de l'Associació, “el fet de disputar les curses que formen aquest circuit pels diferents barris de Terrassa, és molt important perquè acosta aquesta activitat  a tots els ciutadans i socialment els fa participis”.

 

Aquesta onzena edició del Circuit Activa't manté les habituals curses que es concentren, la majoria, entre els mesos de maig i juliol. El tret de sortida s'inicia amb la Mitja Terrassa i la Cursa Santi Centelles, ja disputades el passat 26 de gener de 2014., i tanca el Circuit els 10 km en pista de Terrassa, en el més d'octubre.

 

En aquesta edició podria incorporar-se una nova prova, la Cursa de dones. A falta de definir la data de celebració, l'organització es planteja aquesta cursa amb motiu de l'important creixement que ha experimentat últimament la participació femenina en diferents curses, especialment la Santi Centelles.

 

Anna Folch, en representació de Mútua de Terrassa, va destacar la importància de la practica esportiva per la salut, motiu pel qual recomana de forma important la participació en aquest Circuit. Per Folch “es tracta d'una práctica molt saludable per les persones i en l'àmbit social recomanem i participem de forma directe en l'organització d'aquest esdeveniment esportiu.”. Mútua de Terrassa també col·labora amb una sèrie de conferències impartides per docents de la medicina que tracten de donar a conèixer els avantatges de la práctica esportiva per les persones, com ha de ser aquesta práctica, entre altres consells importants.

 

El calendari previst per aquesta onzena edició del CIRCUIT DE CURSES ACTIVA'T 2014 és el següent:

 

26 de gener de 2014              Mitja Marató de Terrassa

26 de gener de 2014              Cursa Santi Centelles

25 de maig de 2014               CD Terrassa Hockey

31 de maig de 2014               Bonaire

15 de juny de 2014                Poble Nou – Zona Esportiva

5 de juliol de 2014                 Festa Major de Terrassa

12 de juliol de 2014               Ca n'Anglada

6 de setembre de 2014           Festa Major de Matadepera

18 d'octubre de 2014             10 km en pista de Terrassa

 

 

Per més informació sobre el funcionament del Circuit de Curses Activa't la podeu trobar a la web de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, així com la forma de formalitzar inscripcions:

www.mitjaterrassa.org


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web