info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h30-01-2014

LA MITJA MARATÓ MES SEGURA AMB CATALANA OCCIDENTE


Per cinquè any consecutiu, les assegurances CATALANA OCCIDENTE, a través de la seva sucursal en Terrassa ha signat l'acord de col·laboració amb l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, continuant així com l'Asseguradora de la Mitja.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

Per aquesta quinzena edició de La Mitja Marató, el president de l'Associació, Sr. David Otero, el director de la sucursal de Terrassa, Sr. David del Moral i el Sr. Xavi Planas, director de l'oficina de la Ctra. Rellinars, han signat l'acord en el qual CATALANA OCCIDENTE aporta les pólisses de Responsabilitat Civil i d'Accidents col·lectius, donant cobertura i protecció tant a l'organització com als atletes participants, convertint a la Mitja Terrassa en una de les curses atlètiques més segures.

Segons el Sr. David del Moral "és per nosaltres un motiu de satisfacció continuar col·laborant amb La Mitja, un dels esdeveniments més significatius de la ciutat i un referent en l'atletisme. Aquest any, CATALANA OCCIDENTE celebra el seu 150 aniversari i volem contribuir amb la ciutat, no només oferint la seguretat i la protecció de les nostres polisses, sinó també participant amb un estant en el qual donarem a conèixer la nostra oferta professional perquè les persones que ens desitgin coneixer millor i poden estar interessades a formar part de la nostra xarxa d'Agents Professionals tinguin l'oportunitat de conversar amb nosaltres, informar-se fins i tot concertar la seva entrevista. D'aquesta forma col·laborem amb l'Associació també en el seu objectiu social, ja que La Mitja va molt més enllà d'una prova esportiva, combina l'esport, la cultura i la relació social, transmitent uns valors que ara més que mai és necessari expressar i fomentar, com son l'esforç, els reptes, la il·lusió, la solidaritat, l'amistat, tolerància, i en definitiva, la feliç convivència d'una societat madura com la nostra".

Amb aquesta col·laboració entre ambdues entitats,  la Mitja Marató de Terrassa, que es disputa el próxim 26 de gener, es converteix en una de les proves més segures no només pels seus participants, sinó també pels membres de l'organització d'aquesta prova, l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

La signatura d'aquest conveni de col·laboració va comptar amb la presència del Sr. David del Moral (esquerra de la imatge), de CATALANA OCCIDENTE, el president de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero (centre imatge) i el Sr. Xavier Planas, de CATALANA OCCIDENTE(dreta de la imatge).


ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org  

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

 Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa  


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web