info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h30-01-2014

Premi a la millor Mitja Marató 2013


PRIMER RÀNQUING SOCIAL DE CURSES POPULARS

Segons més de 3.000 vots dels esportistes al 2013

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

 

 

 

Finixer.com, la Xarxa Social per a Esportistes i Organitzadors d’esdeveniments d’esports de resistència (running, trail-running, triatló, ciclisme i natació), ha publicat els Premis Finixer a les 11 Millors Curses d’Espanya al 2013, segons els més de 3.000 vots dels esportistes que hi van participar.

El rànquing ha presentat el “Top3” (guanyador i dos finalistes) d’onze categories esportives, sent el guardó de Millor Mitja Marató 2013 per a la “Mitja Marató Ciutat de Terrassa”, seguida per les finalistes “Mitja Marató de Sitges” i “Mitja Marató de Granollersque completen el merescut quadre d’honor.

La iniciativa arrancada a finals de 2012, ofereix als esportistes explicar la seva experiència a les curses i valorar els diferents aspectes que les composen, creant una referència a internet en quant a quins esdeveniments val la pena afegir al teu calendari o quins han de millorar a properes edicions.

Vist l’interès que ha despertat, l’edició de 2014 ja està en marxa.

Informació i guanyadors:

 

 

http://bit.ly/PremiosFinixer13

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org  

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa  


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web