info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h25-02-2014

Ja tenim aquí la II Mitja Marató de Blancafort


Després de la bona experiència que vam viure l'any passat amb la primera edició de la Mitja Marató de Blancafort, en presentem la segona edició, que tindrà lloc el dia 6 d'abril.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El recorregut és de nou 100% asfalt, però més ràpid que l'edició anterior i amb menys desnivell, mantenint però les boniques vistes del paisatge de Blancafort.

Com a novetat, enguany s'ofereix una cursa de 5 km, per aquells que vulguin gaudir d'una cursa més curta o que s’inicien en el running popular.

Les dues proves tindran lloc el dia 6 d’abril i comptaran amb atletes de diferents municipis. Els corredors de la Mitja compartiran la sortida i el recorregut dels primers cinc quilòmetres amb els corredors de la cursa de 5 km.

L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa donarà el seu suport en l'organització, tal com va fer l'any anterior.

 

 

PREUS

14 € per a la Mitja Marató i 8 € per a la cursa de 5 km.
El xip groc és obligatori. Disposem de servei de lloguer de 2 €  que es paga conjuntament amb la inscripció.

 

LA BOSSA DEL CORREDOR

Hi estem treballant i més endavant us informarem del que inclou la bossa, així com la resta de coses que queden incloses en la vostra inscripció.

 

CATEGORIES

  • 1M i 5F de18 a 34 anys
  • 2M i 6F de35 a 44 anys
  • 3M i 7F de45 a 54 anys
  • 4M i 8F a partir de 55 anys


PREMIS

  • 3 general homes i 3 general dones
  • 1 per cada categoria
  • 1 per equips (1 masculí i 1 femení)

 

Mes info a: http://www.mitjablancafort.cat/

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org  

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa  


Noticies Esportives

El 22 d'octubre de 2017 Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa de les Dones "- Diari de Terrassa".


Avui s'ha dut a terme, en l'Ajuntament de Terrassa, la presentació oficial de la IV edició de la Cursa de les Dones "Diari de Terrassa", organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb la col·laboració de Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

El mes d'octubre, concretament el dia 22, ha estat la data escollida per celebrar una nova edició de la Cursa de les Dones - Diari de Terrassa, la quarta edició d'aquesta prova que any rere any ha anat creixent de forma important. Organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) amb la col·laboració aquest any del Diari de Terrassa i el suport de l'Ajuntament de Terrassa, aquesta edició presentarà novetats importants respecte anys anteriors, convertint-se en una festa de la Dona ACTIVA. Prova puntuable pel Circuit de Curses Activa't Terrassa (organitzat per l'AEMMT i MútuaTerrassa).

La projecció futura de la Cursa de les dones la converteix en un dels principals esdeveniments que organitza l'AEMMT. El creixement conjunt que pot tenir aquesta cursa contempla, de manera especial, els vessants popular, esportiu, solidari i ciutadà. De la mateixa forma que les diferents curses que organitza l'Associació Esportiva, la Cursa de la Dona manté, com sempre, el seu vessant solidari, en aquesta ocasió en benefici a Oncolliga

Segona victòria consecutiva de Conesa en categoria masculina infantil i l'acompanya en la part més alta del pòdium Lucia Prado.

A excepció de la categoria infantil femenina, la 38a edició de la Cursa de Festa Major de Terrassa repeteix guanyadors de l'edició anterior.

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web