info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h25-02-2014

Ja tenim aquí la II Mitja Marató de Blancafort


Després de la bona experiència que vam viure l'any passat amb la primera edició de la Mitja Marató de Blancafort, en presentem la segona edició, que tindrà lloc el dia 6 d'abril.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

El recorregut és de nou 100% asfalt, però més ràpid que l'edició anterior i amb menys desnivell, mantenint però les boniques vistes del paisatge de Blancafort.

Com a novetat, enguany s'ofereix una cursa de 5 km, per aquells que vulguin gaudir d'una cursa més curta o que s’inicien en el running popular.

Les dues proves tindran lloc el dia 6 d’abril i comptaran amb atletes de diferents municipis. Els corredors de la Mitja compartiran la sortida i el recorregut dels primers cinc quilòmetres amb els corredors de la cursa de 5 km.

L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa donarà el seu suport en l'organització, tal com va fer l'any anterior.

 

 

PREUS

14 € per a la Mitja Marató i 8 € per a la cursa de 5 km.
El xip groc és obligatori. Disposem de servei de lloguer de 2 €  que es paga conjuntament amb la inscripció.

 

LA BOSSA DEL CORREDOR

Hi estem treballant i més endavant us informarem del que inclou la bossa, així com la resta de coses que queden incloses en la vostra inscripció.

 

CATEGORIES

  • 1M i 5F de18 a 34 anys
  • 2M i 6F de35 a 44 anys
  • 3M i 7F de45 a 54 anys
  • 4M i 8F a partir de 55 anys


PREMIS

  • 3 general homes i 3 general dones
  • 1 per cada categoria
  • 1 per equips (1 masculí i 1 femení)

 

Mes info a: http://www.mitjablancafort.cat/

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

www.mitjaterrassa.org  

 Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa  


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web