info@mitjaterrassa.org
tel.   93 222 95 81
horari: 15 h a 17:30h17-03-2014

Millor entitat de Terrassa 2013


L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa rep el guardó de Millor entitat de Terrassa 2013 durant el Certamen Millor Esportista de Terrassa 2013.

Categoria: General
Penjat per: mitjaterrassa

L'any 2013 ha estat molt important per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, ja que ha vist recompensada la seva tasca després de rebre els guardons de Millor entitat de Terrassa i Millor mitja marató nacional.

El passat divendres 14 de març, Terrassa acollia una nova edició del Certamen Millor Esportista de Terrassa, en el qual l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa optava a diferents guardons, entre ells, el de millor entitat de l'any 2013. Per primer cop en la seva història, i després d'haver estat finalista en edicions anterior, l'AEMMT va ser escollida com a Millor entitat de Terrassa 2013, guardó molt valorat pels integrants de l'AEMMT que veuen reconegut el seu gran esforç per consolidar l'entitat.

A més, l'AEMMT va ser finalista en les categories Dirigent de l'any, amb la nominació de Ma. Carmen Martínez, Suport a l'esport, amb Toyota, i Esdeveniment esportiu, amb la Mitja Marató de Terrassa. El guardó a la Dedicació al món de l'esport va recaure sobre un membre de l'AEMMT, el Dr. Josep Salvador.

Des dels seus inicis, l'any 2000, l'AEMMT ha treballat de valent per combinar esport, societat i solidaritat. Amb les distincions concedides, Millor entitat de Terrassa 2013 i Millor mitja marató nacional 2013, l'AEMMT rep amb gran satisfacció un reconeixement pel seu esforç.

 

 

 

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

www.mitjaterrassa.org 

Mail: info@mitjaterrassa.org

Facebook: Mitjaterrassa

Twitter: @mitjaterrassa #mitjaterrassa  


Noticies Esportives

El dia 1 de juliol es durà a terme la 38a cursa popular de Festa Major de Terrassa, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. Cursa de caure solidari que en aquesta edició destinarà part dels beneficis al Projecte ESPORT, SALUT I DESENVOLUPAMENT PER HAITÍ, que a través de l'ONG "Crits dels Nens" amb seu a Terrassa.

Diari de Terrassa y la AE Mitja Marató han sellado un acuerdo de colaboración con el fin de potenciar la Cursa de les Dones, una de las pruebas más emblemáticas de las que organiza la Mitja a lo largo del año. Diari de Terrassa, de este modo, se convierte en uno de los principales colaboradores de una cita que reúne a miles de participantes y que este año celebrará su cuarta edición. El acuerdo fue firmado por el director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, y el presidente de la AE Mitja Marató, David Otero.

S’ha signat la renovació de l’acord de col·laboració i exclusivitat entre les entitats

MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d’una millor qualitat de vida dels ciutadans. Com a representant de MútuaTerrassa ha signat el Dr. Esteve Picola, director general i en representació de l’AEMMT ha signat el Sr. David Otero, president de l’entitat.

L'associació esportiva Mitja Marató de Terrassa va guanyar el premi de l'organització d'esdeveniments esportius en la Nit de l'Esportista d'enguany.

L'associació de la Mitja Marató vol donar les gràcies a tots els participants, voluntaris, col·laboradors i patrocinadors perquè sense ells hagués sigut possible que la Mitja Marató es fes gran i arribés a la 18a edició ahir diumenge.

 
 
Catalana Occident Assegurances és l'asseguradora de la 18a edició de la Mitja Marató Terrassa.
I a més a més, ofereix una oportunitat laboral a totes aquelles persones que estan en situació d'atur. 

Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa
Carrer del Vall, 53 2on pis - Terrassa - Barcelona
Legal

Disseny Web